emniyete üç araba alınmış kurban parası lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aga78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu gün evime 200 mt kala garip bi uygulamaya geldim

her zaman belediye otobüsleri dahil herkesin döndügü yerden döndüm polis dur dedi ordan nönüş yasak dogru yasak ama ben döndüm ve hep ordan dönüyom dedim ilerden dönecen dedi 2 km sonra yani neyse bana 89 ytl cezan var dedi kuzu kuzu öde iyi dedim trafik gelsin kuzu degil aslanlar gibi öderim bu sefer bana karakolumuza 3 yeni araç alındı kurban kescez komser ekip başı 200 ytl getirin demiş ve bende ceza yerine daha az meblaya yardımcı olabilirsin dedi bende ben arabama kesmedim daha ne diyosun dedim ve sardım makaraya bırak parayı pulu ben 25 yıldır aynı semtteyim karakolun tamamını tanırım seni tanımıyom dedim sana bu saatten sonra ceza da ödemem yardımda etmem dedim niye dedi düşün dedim elinden evraklarımı aldım yürüdüm evime geldim o sabaha kadar düşünür artık açık verdi farkında degil parayı düşünüyo rüşvet bu kadar açık istenirdi sonuçta

böyle bi mantık varmı sizce nedir bu ruhsata bakmayı bile bilmiyen asayiş
elinde ruhsat kaskoya bakıyo sigarta diye muanem bitmişti görmedi

ve eski bir motorsitlet döndü aynı yerden durdurdu işten geliyo adam mobilet ya parası olsa ne işi olur eski püskü şeyle onada 750 ytl cezan var dedi A2 ehliyeti yok diye Allah sabrımızı sınıyo galiba :alkis: :alkis: :alkis:

iste boyle......
:( :(

bölelerine acımıyacaksın arkadaşım şikayet edeceksin onun yerinde olmak istiyen binlerce namuslu genç işsiz war alacaksın mesleğini elinden ne iş görürse görsün yazıklar olsun bu vatanın böyle davranan rüşvet alan polisine .....ne hallere düşer olduk. satan satana

Türkiye işte burası....Buna benzemez daha neleri var...Allah karşımıza çıkarıp sinirlerimizi zıplatmasın....:mad:

tr den adamlık beklemek hata zaten

torsion' Alıntı:
tr den adamlık beklemek hata zaten

bunun sorumlusu tr degildir haksızlık etmeyelim

ev yalı villa ama içinde oturan insan degil yani buyrun işte hatalıyım ama ceza diyip sonra rüşvet istiyo bende kendimce efelik yapıyom ve çıkıp gidiyom

o polis ünüformasından utansın

ve iyi biliyorum o paraları evlerine götürüp çoluk çoçuklarına yedirmiyorlar haram diye biliyorlar yani ve o benim paramla alemlere gidiyorlar çok iyi biliyorum

yazık ya o üniformadan utansın neyine yetmiyor o maaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri