Emniyet Kemeri Takma Kampanyasi Başlatiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selvi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selvi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Forum Insanlari Biliyorum çoğumuz Emniyet Kemerini Takmiyoruz:( Ama Ne Kadar önemli Olduğunu Hepimiz Biliyoruz Ben Artik Alişkanlik Haline Getirdim Tabi Bunda Denizli Polislerininde Emeği Oldu Ceza Yememek Için Takiyodum Bide Farkettimki Alişkanlik Olmus:) şimdi Bunu Bütün Foruma Yayalim En Azindan Herkes Imzasinda Emniyet Kemeri Takalim Takmayani Uyaralim :) Yazsin Ve Herkese Bu Olayin Ciddiyetini Hatirlatalim

ben kullanmıyurm cunku emnıyet kemerım yok :D :D:D saka saka sen ıste bız yaparı z

aynen katılıyorum her zaman takmamız gerekiyor YANLIŞ BİLMİYORSAM ile emniyet kemeri takılı değilse airbag de açılmıyor...

benım arabada aır bag yok :(

bi keresinde polis çevirdi iyigünler kemer kontrolü yapıyoruz gördüğüm kadarıyla sadece siz değil yanınızdakide emniyet kemeri takmamış cezayı yazıcam demezmi:D abi etme bi daha olmaz falan filan yalvar yakar kurtardık:) emniyet kemerinizi mutlaka takın ceza yazması hiç önemli değil ödersin canımız ve sevdiklerimiz herşeyden daha önemli geri dönüşü olmayabilir

Youtube Açikken Emniyet Kemeri Yazip Girdim.karşima Acayip Kazalar Ve Kemerinin Faydalarini Gösteren Videolari Gördükten Sonra Bakkala Gitsem Takiyorum.bence çok önemli.konuyu Açan Arkadaşa Da Teşekkür Ederim

güzel bi etkinlik:) benm arabanın o iğrenç emniyet kemeri uyarı ve Kayseri polisleri beni doğru yola sonunda soktular:)

Youtube Açikken Emniyet Kemeri Yazip Girdim.karşima Acayip Kazalar Ve Kemerinin Faydalarini Gösteren Videolari Gördükten Sonra Bakkala Gitsem Takiyorum.bence çok önemli.konuyu Açan Arkadaşa Da Teşekkür Ederim

işte biz türk insanı illaki kötüyü görecez sonra yapmamız gerekeni yapacaz! benimde dayım emniyet kemeri takmamasından dolayı vefat etti ve o gun bugun dediğin gibi bakkala gitsem takıyorum:) takmadığım zaman arabada kendimi çıplak gibi hissidiyorum:) haydi arkadaşlar bu olayı foruma yayalım herkes imzasına emniyet kemeri takalım takmayanları uyaralım gibi kalasık bi metin yazsın en azından bir kişi bu yazıları görüp emniyet kemerini alışkanlık haline getirse ne mutlu bizeeee

ya ama ben huylanıyorum o kemerden yaa :(

Geri