Emniyet kemeri Lambası

melihoral

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Emniyet kemeri lambası maliyetli oluyormu Teşekkürler

yokmu cevap verecek

kemeri taktığınız haldemi yanıyor lamba...eğer taktıkdan sornada yanıyorsa airbag ve kemer bağlantıları kontrol edilmedilir.. araç kaza yaptıysa kemer gerdiricinin gazı boşalmış olabilr bu yüzden yakabilir oto elektirikçiye baktırmak lazım ama servise götürün bence..saygılar..

Yok öyle Deil Kemer Lambasi Hiç Yanmiyor Orjinalde Sonradan Yanar Hale Geliyormu Diye Sordum

valla abi o kadarını bilmiyorum...ne desem yalan olur.. cevab veren arkdaşlar kesin olur...ayrıca abi imza ayarlarınıza AD SOYAD eklemek mecburi söylemek istedim saygılar...

benim kemer lambası kontak açık olarak 5 saniye bekledikden sonra kemer takılı değilse bile sönüyor bir sorunmu var yoksa vectra b lerde o şekildemi?

yok normal olanı o zaten sönmesi gerekiyor 5 saniye uyarı tak die

bende kemer lsmbssı hiç yanmıyor.dün de yazmıştım.
Arkadaşlar Vectra B lerde kemer lambası yanmayan veya bu konuda detaylı bilgisi olan var mı?Sizinkiler yanıyor mu acaba?

Benimkinde yanmıyor yanmasınıda istemiyorum TC söndümü AİRBEG yandımı yok Motor elektronik lambası niye geç sönüyor birde emniyet kemeri lambası benimki yanmasın daha iyi arabaya binince emniyet kemerini takarım olur biter. Musa ustamın dediğine göre emniyet kemeri lambasının yeri varmış ama ampul takılı değilmiş. Ampul takılırsa yanar herhalde.

Son düzenleme:
Geri