Emniyet kemeri işiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VECTRACD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VECTRACD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SELAM ARKDAŞLAR.bende 98 MODEL VECTRA B 20.16V CD KASA WAR gögüs ekranında herzaman emniyet kemeri ışığı yanıyor.acaba neden sönmüor.emniyet kemerini takıyorum gene sönmüyor anlamadım bişi:( yardımcı olurmusunuz bilen arkadaşlar..veya o ışığı nasıl söndürebilirm ekranda yardımlarınız için saqolun..

SELAM ARKDAŞLAR.bende 98 MODEL VECTRA B 20.16V CD KASA WAR gögüs ekranında herzaman emniyet kemeri ışığı yanıyor.acaba neden sönmüor.emniyet kemerini takıyorum gene sönmüyor anlamadım bişi:( yardımcı olurmusunuz bilen arkadaşlar..veya o ışığı nasıl söndürebilirm ekranda yardımlarınız için saqolun..
Arkadaşım o ışık devamlı bendede yanıyor. Serviste bilgisayara bağlattık sürücü koltuğu hava yastığının çalışmadığı ortaya çıktı, koltuğun sökülüp arızalı olan kablonun tamir edilmesi gerektiğini ve 2-3 saat süreceğini söylediler. 2-3 saat diyince ve yan hava yastığı olunca bende yaptırmadım benimkide devamlı yanıyor. sendekide %90 hava yastığıdır, çünkü bizim kasalarda emniyet kemerini takmayınca ikaz vermiyor.

tşkler enqin olmasa bir aara bende baktırırım.bilqin için saqol

emniyet kemerinin kilidinin içindeki swich bozulmuş olabilir

emliyet kemeriyle ilgili değil o lamba tamamen hava yastığı arızası. birinin kablosu temassızlık yapıyordur.

Arkadaslar aynı dertben bende cok cektım. Ama kendı oto elektrikci bir arkadasim var. Sanko sanayi sitesinde Arabayi pc ye bagladi pc cıkan sonuc emniyet kemeri sınyal cok zayıf uyarısı geldı... soketleri gevsek ciraklar vidalari kontrol edip siktı ve sonuc pozitif artık yanmıyo... cocuklara bu ıslemı kontak kapalıyken yapmasını soyledi sebepte kontak acıkken kesınlıkle koltuk ayarı yapılmıcak ben ogun bugundur. kontak acıkken ayar yapmadım ve ısıgım daha sonra hıc yanmadı gıdıpte servıste bıton para vermeyın yazık gunah benım aracım opel corsa c bilgilerinize...

arkadaşlar vectra cd 4 hava yaştığı var o modelde, emniyet kemeri ışığı yok bu araçlarda, göstergede lamba takmamışlar arkasına, sende ve bendede yanan ışık hava yastığı ışığı, onun yanma sebebi muhtemelen ön koltuk altında bulunan soketlerde bi temassızlık vardır, genelde ordan sorun veriyo, soketleri kontrol ettir, bilgisayara bağlat arızayı sildir, koltuk ayarınıda kontağı açmadan yaparsan bunu önlemiş olursun, ama malesef yan koltuğa oturanlara bunu anlatamıyoruz, ne kıymetli araban varmış... falan filan oluyo...:)

Emniyet kemeri ile airbag ayni devre ikisi icin tekbir gosterge var.

Bizim elektirikçi akraba var o derten gelenlerin ışıgını patlatıyormuş iszde dikkatli olun

arkadaşlar vectra cd 4 hava yaştığı var o modelde, emniyet kemeri ışığı yok bu araçlarda, göstergede lamba takmamışlar arkasına, sende ve bendede yanan ışık hava yastığı ışığı, onun yanma sebebi muhtemelen ön koltuk altında bulunan soketlerde bi temassızlık vardır, genelde ordan sorun veriyo, soketleri kontrol ettir, bilgisayara bağlat arızayı sildir, koltuk ayarınıda kontağı açmadan yaparsan bunu önlemiş olursun, ama malesef yan koltuğa oturanlara bunu anlatamıyoruz, ne kıymetli araban varmış... falan filan oluyo...:)

emniyet kemeri uyarısının ışığı yok ya,orayada bi ampül taksak çalışır mı o özellik yoksa ilaweten bişeyler mi yapmak lazım_?bu sorduğum göstergede olan ama hiç yanmayan özelliklerin hepsi için geçerlidir...

Geri