Elektronik Klima İle ilgili Bir Sorunum Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marikan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim araçta elektronik klimayı otomatiğe alınca havalandırma duruyo.. hiç hava gelmiyo... pervane kademesini artırmaya başlayınca 0 dan başlayıp artmaya başlıyo.. AUTO ya basıca tekrar duruyo ekranda A yazıyo ama hava gelmiyo... dün kutup başlığını söktüm sonra bi baktım düzeldi... snra kutup başlığını tekrar sökünce yine eskiye döndü ve bi daha düzeltemedim. neden olabilir acaba... kitapcığında AUTO ve OFF butonlarına 5sn basılı tutunca motor ve kapaklar senkronize edilir yazıyo onu da yaptım olmadı... acil yardımınıza ihticayım var... şimdiden tşkler...

güncel

auto butonu ıle off butonu yakınsa bırbırıne bel kı temas edıyordur bunların karbonları
hanı kumandalarda ses acmaya basarsın kanal degısır ya onun gıbı cok uc noktadan yaklastım galıba
auto konumuna gecınce auto tusunun ısıgı yanıyor da ekranda da auto komutu falan yanıyorsa eger muhtemel mekanık degıl de elektronık aksam arızası gıbı duruyor evdekı splıt klimaların kartları falan da bazen boyle bozulabılıyor sogutma yı acıyorsun ısıtma yapıyor falan falan...

ekranda "A" harfi çıkıyo... ama havalandırma duruyo. kutup başlığını bi söktüm düzelti sonra tekrar sökünce yine gitti vve bi daha düzelmedi.. bi anlam veremedim doğrusu???

arkadaşlar bu konuda fikri olan varsa çok memnun olurum.. bi türlü olmuyo ya

sorun hala güncelll

hala güncelll. arkadaşalr yokmu bizim şu klimanın derdinden anlayan??

Geri