Elektrikli Koltuk Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozcurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar koltugun kumanda dugmelerınden birsi kız arkd sağ olsun çekilcek zannedip yerınden çıkarmış mı kırmışmı ne yapmış buyuk ıhtımalle kırmış içim gitti walla az kalsın atacaktım asagı :D gelelim sadete çalışıyor ama cok sertleşti ve bazen asagı konumda takılı kalıyor ve zorluklar yasatıyor değiştirmek ıstıyorum sizce ne kadardır ve takılması zor olurmu yardımcı olan arkd. şimdiden tşk ederim

Geçmişolsun,ufak ama can sıkabilecek birşey.Konu ile ilgili bir fikrim yok,ben de sonucu merak ediyorum, çünkü benzeri durumlarla zaman zaman karşılaşıyorum.Kolların yerini gösterip elektrikli olduğuu söylememe rağmen bazen abananlar oluyor.Umarım parça olarak değişebiliyordur.Yoksa biraz pahalı olabilir gib geliyor

Geçmiş olsun, umarım kolay yoldan çözebilirsin.
Kuzenimde benim sürücü koltuğuun altındaki motor koruma kapağına(plastiğini) asılmış ve eline almış :D tabi uyarmam gerekiyordu ama bu tür şeyler olabiliyor dikkat etmek gerek.

orjinal servise gidersen 200 ytl yi gözden çıkar derim 2. bi seçenekte hurdacıya gidip o düğmeyi alman ve de özel servise taktırıp toplam 50m ytl ye maletmendir...

orjinal servise gidersen 200 ytl yi gözden çıkar derim 2. bi seçenekte hurdacıya gidip o düğmeyi alman ve de özel servise taktırıp toplam 50m ytl ye maletmendir...

dostum bana bu konuda yardımcı olursan sevınırımm neyı nerden tedarık edebilicem

eskişehirdesin sanırım orda hurdacı fln yok mu hiç hurdacıda bulabilirsin büyük ihtimal o düğmeyi sadece düğme kırık demi mekanizmanın başka bi yerinde sorun yok sanırım

Vectra c bulmak çok zor oluyor.Geçen aylarda abim arabası için araştırmıştı.Koca antalyada 1 tane var ve onun da birçok parçası sökülmüştü zaten.Umarım eskişehirde bulabilirsin

arkdaşlar hepinize tşk ederim sorunum gıderil eskişehirin özel opel servisi olan ÇILDIRLAR opel sevisine çok çok tşk ederim hiç bir ucret almadan magduriyetimi giderdi ve ayrıca sitemizin uyesi eskişehirdeki herkeze tavsiye ederim

biraz eski bir konuyu canlandırmış oldum ama ben de elektrikli koltuk ile ilgili şunu sormak istiyorum : bugün arabamın koltuklarının altına baktım (ön koltuk ) bazı kablo ve soketler takılıydı. sarı uzun soket. ne olduğunu bilmiyorum. ısıtlamı koltuk mu dicem ama 99 model Astra CD'de olduğunu sanmıyorum. ısıtmalıysa da düğmesi nerden bilmiyorum :) ne kablosu acaba bunlar ?

Başlıkların yanında aktif başlık yazıyomu? yazıyosa onların kablo bağlantısıdır. Kaza anında mı devirilrikene mi ne yükseliyolar..benim 2001 corsa da var

biraz eski bir konuyu canlandırmış oldum ama ben de elektrikli koltuk ile ilgili şunu sormak istiyorum : bugün arabamın koltuklarının altına baktım (ön koltuk ) bazı kablo ve soketler takılıydı. sarı uzun soket. ne olduğunu bilmiyorum. ısıtlamı koltuk mu dicem ama 99 model Astra CD'de olduğunu sanmıyorum. ısıtmalıysa da düğmesi nerden bilmiyorum :) ne kablosu acaba bunlar ?

Geri