Elektrİklİ koltuk arzasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali32100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali32100

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımı yeni aldım ve bi kaç sorunu var yardımcı olursanız sevinirim
1. sürücü koltugunu ileri ve geri hareket ettirmek istedigim zaman koltugun sag tarafı hareket ediyor fakat sol tarafı sabit kalıyor koltuklar elektrikli :confused:
2. sürücü koltugunu ileri geri hareket ettirmek istedgimde ise tak die ses geliyor fakat ne ileri nede geri hareket ediyor :confused:
3. göstergede ESP ışıgı yanıyor
yardımcı olursanız sevinirim :confused:

Sürücü koltuğunuzda; koltuğun ileeri geri hareket etmesine sağlayan halatlardan biri işlevini görmediği için tek taraflı hareket ediyor. Döşemecide yaptırmıştım.
2. sürücü koltuğu :bir: Yolcu koltuğuna da aynı döşemeci baksın derim. Halat olabilir yada motor tahrik kısmı olabilir. İnşaallah bu da halat mekanizmasındandır.
Esp ışığı neden yanmış onuda aracınızın arızasını op-com, tech2 yada mdi tarzı bir cihazla okuyup sildirin. Arıza devam ederse sonra arıza koduna göre forumdaki arkadaşlar yardımcı olur.

Son düzenleme:
verdiğin bilgiler için teşekkürler abi bu halat koltuk sökülünce görünüyomu ben de sanayide çalışmıştım bi süre önce ama başıma hiç böyle bişey gelmemişti koltugu sökünce halatı görünüyomu bi bilginiz varmı ?

Sanayide çalışmış olabilirsin ama aldığın araba kuş serisi değil. Özelliklede elektronik olan kısımlarına pek bulaşma. Halatı ben tamir etmedim nasıl yaptığını da çok bakmadım. Çünkü çok yüksek bir maliyeti bulunmamaktadır.

yinede uyarın için sagol abi bugun saatlerce uğraştım sorunu çözdüm tekrardan teşekkür ederim abi uyarıların için :)

Problemi nasıl çözdüğünüzüde paylaşsaydınız keşke, ilerde aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda faydalansaydı.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri