elektrikli katlanabilir ayna???

falcon_78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracıma otomatik katlanır ayna taktırmak istiyorum ama takılbiliyor mu?? takılıyorsa ne kadara mal olur taktıran var mı?? yardım

Bizim QQ'da orijinal'den var. Güzel birşey. Ama tavsiyem taktıracaksanız; Kontağa bağlatın kontak açılınca açılsın kapatılınca kapansın.

Fiyat hakkında bilgim yok maaalesef.

Bizim QQ'da orijinal'den var. Güzel birşey. Ama tavsiyem taktıracaksanız; Kontağa bağlatın kontak açılınca açılsın kapatılınca kapansın.

Fiyat hakkında bilgim yok maaalesef.

Burak iyi güzelde hadi icap ettide duvara cok yanasilirsa kontagi cevirdigin an gitti güzelim ayna :D en iyisi bas dügmeye kapansin bas dügmeye acilsin.. bu arada bendede var orjinal..

Burak iyi güzelde hadi icap ettide duvara cok yanasilirsa kontagi cevirdigin an gitti güzelim ayna :D en iyisi bas dügmeye kapansin bas dügmeye acilsin.. bu arada bendede var orjinal..

Anaaa doğru. :D Ben O'nu hiç düşünemedim. :D Ama açık bırakıncada kötü oluyor. :D Bizim aynalar çok büyük,hemen çarpıyorlar bir kere açık bıraktık 5 dakikalığına.. :D Bizdekide orijinal,gerçekten yararlı bir özellik. :)

İyide duvara aynalar açıkken yanaşılacağı için eğer park halindeyken araba veya duvar yer değiştirmezse sıkıntı olmaz bence :D

olursa maliyetli olacağı kesin. normal aynalar 50-60 tan başlayor.

aracımda olmasını istediğim güzel bi özellik

olursa maliyetli olacağı kesin. normal aynalar 50-60 tan başlayor.
bu otomatık ayna astra h oluyor malıyetı yuksek bır normal ayna fıyatı 350 tl hesap edin ıkı ayna var otomatık olcak tam fıyatını bılen yazarsa malıyet ortaya cıkar:)

Elektrikli olması iyidir. Ben parkettiğim zaman pek kullanmıyorum. Genelde dar yolda, karşıdan araba ile yakın temas oldugu zaman kullanıyorum. :)

Son düzenleme:
Geri