elektirik aksamı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kalinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kalinga

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar sizden yardım isteye bilirmiyim bende 2006 vectra c confort var 1.6 benzinli ve farklı tarihlerde sorunu yaptı sorunum şu arabada iç elektirik yani teyibin- kadran ve kapı lardaki düğmelerin lambaları elektiriği kesiliyor ve kadranda ibreler çalışmıyor yani yolda gitseniz bile herşey sıfırda 3 sefer servise gittim sorunu bulamadılar ve araçın bu arızayı yapsı için araçın gün belirlenmemeksisin kalacağını söylediler 1 ay 2ay 3 ay taki yapana kadar dedi bende siz manyakmısınız dedim siz servis deyil misiniz bulun dedim şimdi bana yardımcı olucak arkadaşlar varsa sevinirim numaramıda versem ararmısınız :0544 8175656 bulunamassa çok sevdiğim araçımı satmak zorunda kalıcam da saygılar

turgut sana özelden bı yer tarıf etcem boşuna aracı kurcalatma tek caren bu vercegım edres ;)

sarj dınomosunun dıyotları zayıfladıgından dolayı iç aksama elektrık kesıntısıı yapabılır, arabanın marş alması nasıl ;? seri mi ?

marj alması süper sadece işıklar ve göstergelerin ibreleri çalışmıyo ama ara ara yapıyo ya aracı durdurup kontağı kapatıp açıyorum herşey yerli yerine geliyo duruk vaziyette çalıştırıyorum ve yaparsa gene kontağı kapatıp açıyorum yerli yerinde herşey

bana kalırsa senın gösterge soketınde bır temsızlık var deıgım yere gıt baktır kardesım korkma arastır netten adamın bursada tek oldugunu gırceksın :D

görüştüm telofonla arızayokken hiç birşey yapamam dedi arıza yapınca getir dedi bende dedim arızayı yapsa bile 1 dakika içinde herşey yerli yerine geliyo dedim ozaman yapacak birşey yok dedi

sende arazıyayı onun yanında yaptır kanka yada ılerlesın arıza oyle götur ozaman kımseyede aracı kurcalatma bana gelıyokı sokette temasızlık var gıbı

Geri