El freni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar aracımda el freninin teli gevşedi en sonda tutuyor artık.onu yaptırmak istiyorum nerde ve ne kadara yapıyorlar bilgi verirseniz sewinirim.Bu arada dönüşlerde el freni kullanmak hoşuma gidiyor:) Fakat bunun zararları nedir bilmiyorum!Yaş:18,babama sorsam bu konuyu, elinde ne varsa kafama geçirir:):)Artık abilerim olarak size sorcam bunu...Ama siz kızmayın olur mu? :kop:

anlaşıldı niye gevşediği elfreninin :D

:)

Berat' Alıntı:
mrb arkadaşlar aracımda el freninin teli gevşedi en sonda tutuyor artık.onu yaptırmak istiyorum nerde ve ne kadara yapıyorlar bilgi verirseniz sewinirim.Bu arada dönüşlerde el freni kullanmak hoşuma gidiyor:) Fakat bunun zararları nedir bilmiyorum!Yaş:18,babama sorsam bu konuyu, elinde ne varsa kafama geçirir:):)Artık abilerim olarak size sorcam bunu...Ama siz kızmayın olur mu? :kop:

elfirenin balatalarını bitirmişin çekip dönüş yaptıkça elfiren balataları degişeçek buldundugun en yakın yetkili ve özel servise gidip yaptıra bilirsin:D:D

dönuslerde el frenını zor kullanırsn tam bı tat vermez cunkı bırden takk dıye tutar ıstedıgını yapamazsın. en ıyı brodwayle oluyor o senın dedıgın:D

geniş göbeklerde dönerken kullanmak hoşuma gidiyordu ama artk tutmadığı için olmuyor:( bu arada zararları nedir?

elfreni cok yukarda kavriyorsa arka iki teker sökülmeli kampanalar acilip ayar yapilmali,elfreni arka kampananin icindeki fren balatalarini SIKAR vede birakir,hepsi bu...
sertlik ayari dedigim gibi kampanalar acilarak yapilabilir,kolay gelsin

götür 5-10 lira wer bi ustaya yapsın ;)

gokalp' Alıntı:
götür 5-10 lira wer bi ustaya yapsın ;)

Bu fiata çalışan usta işten başını kaşıyacak zaman bulamaz. sürümden kazanır ama .Bir deyim vardır mumla arasan bulamassın.Şimdilerde exson farla arasan bulamassın. :kop: :alkis:

tarikc' Alıntı:
elfreni cok yukarda kavriyorsa arka iki teker sökülmeli kampanalar acilip ayar yapilmali,elfreni arka kampananin icindeki fren balatalarini SIKAR vede birakir,hepsi bu...
sertlik ayari dedigim gibi kampanalar acilarak yapilabilir,kolay gelsin
kampanaları sökmeye gerek yok. aslında ayarı cok basıtte sen ugrasma boşver.. zararı suspansıyonu kasar yanı zararlı bırde opeller az cıkmaz el frenı tofaş gıbı felan.. bıraz fazla cıkar zaten..

Geri