Ehliyet İçin Yardım ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _SeRcAn_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_SeRcAn_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ehliyet için gerekli bütün belgeleri aldım.sadece adliyeden temiz kagıdı kaldı yrn doğum günüm bir an önce yazılmak istiyorum ama adliyeden alacağım kagıdın üstünden gün geçmesi lazım mı bu konuda fikri olan war mı ????

yokmu bilen :D

yok mu yardım eden ???

ehliyet için gerekli bütün belgeleri aldım.sadece adliyeden temiz kagıdı kaldı yrn doğum günüm bir an önce yazılmak istiyorum ama adliyeden alacağım kagıdın üstünden gün geçmesi lazım mı bu konuda fikri olan war mı ????

Tam anlayamadım, adliyeden alacağınız kağıtla aynı gün bile müracaat edebilirsiniz.Bunda bi sorun olcağını zannetmiyorum.

yrn doğum günüm yani yrn adliyedeki temiz kagıdını alsam sorun olur mu ? üstünden gün geçmesi gerekiyo mu yani illa o kagıdı almak için 18 yasında olmak mı gerekiyo ??

Çok kasmana gerek yok yarın yazılırsın kursa başlama tarihine zaten 2-3 hafta vardır muhtemelen yeni sezon için sonra götürür verirsin. Acele etme bi kursun başlama tarihini öğren ilk önce, bu kadar sene beklemişsin zaten :D

ölede işte yrn müsaitim bi tek dersane war sürekli mezun öğrenci olmak kolay olmuyo bide tek isteğim 25 ekimde sınawa yetişmek :) :)

son 3 ay içinde falan alınmış olması yeterli die biliyorum kardeşim ;) ama tam emin deilim..

25 ekimdeki sınava giremezdin boşına kendini yorma kayıtlar 27 28 eylüy hafta sonu grubu ve 22 eylül hafta içi grubu olarak başladı . acele etmene gerek yok. yinede kursunla bir görüş.

ewet bu gün gittim öğrendim yası doldurmadan alınan bi belge geçersiz sayılıyo kendimden örnek weriyim 6 ekim doğum günümde sağlık raporunu we adliyeden temiz kagıdını 6 ekimde alabiliyoruz sorun olmuyo...Daha Erken alınanlar geçersiz sayılıyo haberiniz olsun....;) ;)

25 ekimde ki sınawada giremiyomusum neyse hayırlısı diyip 27 aralığı beliycez napalım...:( :(

Geri