egzos patlaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onselder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onselder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
araç gaz yemiyor, seyir halindeyken stop ediyor. aracımı çalıştırdığımda 1 dk falan çalışıyor sonra stop ediyor. sonra 5-10 dk bekleyince tekrar çalışıyor. lpg de de benzinde de aynı sorun var. Birde 2-3 marş denemesinden sonra egzostan yüksek bir sesle patlama sesi geliyor bu patlamanın sebebi nedir?

aynı olmasada benzer sorun bendede vardı.stop etmiyordu, gaz yememe, geç çalışma, titreme, egzos patlaması falan. buji ve buji kablolarını değiştirdim. boğaz kelebeği, egr, rolanti motorunu temizledim. lpg'yi düğmeden kapatarak 20-30km benzinde kullandım aracı. sorun düzeldi. daha sonra lpg servisine gittim, incelediler, lpg enjentörlerinin bozuk olduğu söylendi. değiştirmedim. benzinde kullanıyorum, şuan için sıkıntı yok.

egsoz patlması yakıt hava karışımının ayarsız olup fazla yakıtın egsozda yanması sonucu olur

egsoz patlması yakıt hava karışımının ayarsız olup fazla yakıtın egsozda yanması sonucu olur

Yani sorun nerededir o halde?

Yani sorun nerededir o halde?

lpg sistemi sağlam mı bujileriniz en son ne zaman değişti kabloda yada bobinde sıkıntı varmı aracı bilgisayara bağlayıp hata kodlarına bakmak gerek tahminden öte bişey yapmayız bu şekilde bu arda aracınızda kat iptali orta düz boru ve adı performans egzoz olan egzoz var mı

Geri