Egzos Nikelajları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chatin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hepsiburada da bazı nikelajlar gördüm ve alasım geldi açıkcası fiyatları dizaynları hoş. güzel bir görünümü olsun isterim tabi. bunlardan hiç kullanan var mı ? ve çift çıkışlı yı takan varsa çok çakma duruyor mu :) ?

ps: bu arada sanırım bonus kart ile alınca kargo ücreti olmuyor.

Son düzenleme:
hepsiburada da bazı nikelajlar gördüm ve alasım geldi açıkcası fiyatları dizaynları hoş. güzel bir görünümü olsun isterim tabi. bunlardan hiç kullanan var mı ? ve çift çıkışlı yı takan varsa çok çakma duruyor mu :) ?

ps: bu arada sanırım bonus kart ile alınca kargo ücreti olmuyor.
arkadaşım ucuz diye alma, bu uçlar hemen paslanır ve kararır,
uzun süre paslanmasın, çürümesin ve kararmasın dersen, auto shoplarda mevcut olanlarda al, biraz fiyat farkı var ama enaz 5 yıl garanti veriyorlar,
fiyatlar ortalama 35-75 ytl arasındadır.
Ben 35 ytl aldım ve taktırdım, araçın arkası güzelleşti....kalsağlıcakla....

arkadaşım ucuz diye alma, bu uçlar hemen paslanır ve kararır,
uzun süre paslanmasın, çürümesin ve kararmasın dersen, auto shoplarda mevcut olanlarda al, biraz fiyat farkı var ama enaz 5 yıl garanti veriyorlar,
fiyatlar ortalama 35-75 ytl arasındadır.
Ben 35 ytl aldım ve taktırdım, araçın arkası güzelleşti....kalsağlıcakla....

vay be tongaya basıyormuşuz az kalsın..eyvallah hoca.. bu arada bu aletlerin özelliklerinde kulağa hoş gelen bir ses verdiği yazıyor ve yapılan yorumların bir bölümüde bunu doğrular cinsten.

bu 35 lik aletlerde tam anlamıyla bir ses değişmesi oluyor mu ?

ben sesin azalması için taktırdım, birde aracın arka görünümü için,
ses hakikaden tatlılaştı, nasıl söylesem mırıldanıyormüş gibi oldu.
Diğer taraftada belirtmiştim, bazı arkadaşlar katılmadı, psikolojik bir etkilenme diye,
ama bana öyle gelmedi, gayet güzel, tabi diğer ses yapan apartlar gibi değil...bilgine ...

ucuz diye alma.biraz daha fazla para ver kafan rahat olsun.ben bir yıl önce myracing uç aldım içi dışı crom.çok memnunum hala pırıl pırıl parlıyor pastan eser yok.

Geri