Arkadaşlar.herkese Iyi Günler.yeni Katildim Ve Ilk Günki Incemelerim Sonucu Bu Egr Valflerinin Opellerde Sorun Yaşattiği Sonucuna Vardim.herhalde Aldiğimiz Benzinlerden Ve Yanliş Kullanimdan Kaynaklanan Pahali Bir Problem.
Benim Arabam 2001 Astra 1.4-75.000 Km.de Benzin Sarfiyati 300 Bin
Civarinda.
Motor Arizasi Verince Servise Götürdüm.egr Valfinin Ve Bank 2
Oksijen Sensörünün Değişmesi Gerektiğini Söylediler.maliyet
Yaklaşik Işçilik Dahil 500 Ytl Fiat çikardilar.parçalar Pahali Olunca Yaptirmadim Ve Daha Ucuz Nerede Bulabilirim Araştirmasi Yapmaya Karar Verdim.malum Bursada Ikamet Ediyorum Ve Bu şehir Otomotiv Yan Sanayii Fabrikasi Dolu.delphi Diye Bir Fabrika Var.yanilmiyorsam Ithalatini Onlar Yapiyor Fakat Alamadim.karbon Clean Yaptirdim.servisten Eve Gelene Kadar Gösterge Tekrar Motor Arizasi Verdi.bugünse Ariza Göstermiyor.
Almanyaya Sürekli Gidip Gelen şoför Arkadaşlar Var.onlardanda
Almanya Fiatini Alacağim.hangisi Uygunsa Mecburen Yaptiracağim.fakat Lambanin Tekrar Sönmesi Kafamda Soru Işaretleri Uyandirdi.egr Temizliğide Yaptirmiştim.acaba Ariza Giderildimi.araç Ilk Kalkişlarda Biraz Hantal Gibi.bunun Sebebi
Bu Arizami Acaba.
Bu Konuda Bilgisi Olan Arkadaşim Varsa Beni Aydinlatirsaniz Sevinirim.
Herkese Selamlar.
Benim Arabam 2001 Astra 1.4-75.000 Km.de Benzin Sarfiyati 300 Bin
Civarinda.
Motor Arizasi Verince Servise Götürdüm.egr Valfinin Ve Bank 2
Oksijen Sensörünün Değişmesi Gerektiğini Söylediler.maliyet
Yaklaşik Işçilik Dahil 500 Ytl Fiat çikardilar.parçalar Pahali Olunca Yaptirmadim Ve Daha Ucuz Nerede Bulabilirim Araştirmasi Yapmaya Karar Verdim.malum Bursada Ikamet Ediyorum Ve Bu şehir Otomotiv Yan Sanayii Fabrikasi Dolu.delphi Diye Bir Fabrika Var.yanilmiyorsam Ithalatini Onlar Yapiyor Fakat Alamadim.karbon Clean Yaptirdim.servisten Eve Gelene Kadar Gösterge Tekrar Motor Arizasi Verdi.bugünse Ariza Göstermiyor.
Almanyaya Sürekli Gidip Gelen şoför Arkadaşlar Var.onlardanda
Almanya Fiatini Alacağim.hangisi Uygunsa Mecburen Yaptiracağim.fakat Lambanin Tekrar Sönmesi Kafamda Soru Işaretleri Uyandirdi.egr Temizliğide Yaptirmiştim.acaba Ariza Giderildimi.araç Ilk Kalkişlarda Biraz Hantal Gibi.bunun Sebebi
Bu Arizami Acaba.
Bu Konuda Bilgisi Olan Arkadaşim Varsa Beni Aydinlatirsaniz Sevinirim.
Herkese Selamlar.