egr arızasından bıktım

26 ASTRA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 astra g confort arabam sürekli egr arızası veriyor temizletip takıyorum bir süre sonra yine aynı arızayı veriyor.bakır conta parçası geliyor egr ye nereden olabilir bu konuda tüm arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler

arkadaşım temizletmek her zaman çare olmaz. belliki artık egr son nefesini vermiş. 100-150 tl civarı yenisi. al yenisini tak ara arada temizle hiç bir sıkıntı yaşamazsın. ben 2 sene önce değiştirdim egr yi, söylediğim gibi arada birde temizliyorum. hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Temizlemeyle çözüm olmaz zaten servislerde temizledik ama kurtaramadık derler hep egr nin olduğu kısıma saç parça kesip egr yi iptal ediyorlar normalde egr yok ama araç eger var gibi algılayıp arıza ışığını yakmıyor tabikide bunu işi bilen ustaya yaptırmak lazım yada yenisini alıp takacaksınız.

arkadaşlar bu benim arabadaki 3. egr yenisini almak sorunu çözecekse hiç problem değil benim sorunum buraya bakır conta parçaları geliyor yüksek devirlerde kullanırken özellikle ben bu conta parçalrının neye ait olduğu yada nereden gelebileceğinin sorgusunu yapıyorum.

normalde egzoz gazının içinde bir takım metal parçaları olur bunlarda motorda aşınmaya neden olur .ama bakır parça hiç duymadım

Geri