Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Miknatisli cubuk gibi biseyle almaya calisin. Ozel servise sorun once.karahin link' Alıntı:Bir de diyelim ki servise götürdüm böyle böyle diye. Garanti de bir sorun oluşur mu bu durumda. Arabada hiç bir değişiklik yok sadece vida oraya düştü.
calciumcarbonate link' Alıntı:arkadaşlar benimde makyajlı 1.6 edition aracımda vites kolunu çıkarıp baktığımda ledleri gördüm. ledlerden sokete bir beyaz bir kırmızı kablo da gidiyor fakat soketin arkası boş. sokete led kablolarından başka bi kablo bağlı değil. bu durumda ne yapmamız lazım ankara yaptırabileceğimiz birisi var mı?
sedanlarda yok diye biliniyor ama yine de kafayı eğip bakmak lazımYasin90 link' Alıntı:Nasıl ya, astra sedan businesslarda bu led var mı vites altında
kafayı eğıtmenın bır faydası yok can bende sedanda yok hatat busınes paketlerınde bıle yok 31agryyyfirstemperor link' Alıntı:sedanlarda yok diye biliniyor ama yine de kafayı eğip bakmak lazım
calciumcarbonate link' Alıntı:arkadaşlar benimde makyajlı 1.6 edition aracımda vites kolunu çıkarıp baktığımda ledleri gördüm. ledlerden sokete bir beyaz bir kırmızı kablo da gidiyor fakat soketin arkası boş. sokete led kablolarından başka bi kablo bağlı değil. bu durumda ne yapmamız lazım ankara yaptırabileceğimiz birisi var mı?
CALİBRA BG link' Alıntı:kafayı eğıtmenın bır faydası yok can bende sedanda yok hatat busınes paketlerınde bıle yok 31agryyy