edition hk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tayfun35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tayfun35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 3 ay önce aldığım edition uma 21 bin tl verdiler. ne dersiniz vereyimmi arabam 118 bin de hiç tüp takılmamış tamamen orjinal tertemiz 2 sahibiyim arcımın. kararsız kaldım satıp 2004 ve üstü enjoymu alsam diye fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.

cok guzel fiyat bence hiç kacırma

Sormanız bile bi hata .

ben 90bin km de 19500 e almadım. tesisatlı jantlı vs. 19150 e 2004 njoy g kasa aldım HB. bence hemen satın.

3 ay önce kaça aldınız?

enjoy da edition un konforunu ararsın söyliym.3 yıl için elindeki temiz arabanı satma derim.hatta ve hatta bi tüp taktır doya doya bin.

enjoy da edition un konforunu ararsın söyliym.3 yıl için elindeki temiz arabanı satma derim.hatta ve hatta bi tüp taktır doya doya bin.

Zaten onun için kararsız kaldım serkan bey :confused:
bu arada bi arkadaşımın sayesinde 1000 tl ye zavolli tüp takarız dedi. zamanında bende ona bi iyilik yapmıştım. takdırıp yola devam edeyim diyorum 2001 model çok eski bi araba deil gibi ne dersiniz. en azından 3 sene binip satayım diyorum.

Son düzenleme:
2001 çok eski değil tabii ki ve edition dan bahsediyoruz.ben editioun umu 2005 e değişmem.süper bir araba bence.duruşu yeter.rengi,donanımı.bu kasa 2009 a kadar üretildi ve içlerinden edition sıyrılıyor bence.koltukları sunroof u ol bilgisayarı 4 airbag...hem bu sene vergisi de düşecek.burdanda karınız var.bence tüp taktırılıp 3-5 sene daha binilir ben öyle düşünüyorum.Allah ihtiyaçtan sattırmazsa çok daha iyi bir araba bmw falan almazsam değiştirmem ben.

zavoli iyi bir marka.1000 tl ye bedava hiç düşünmeyin derim.

kaça aldınız üstad merak ettim yaw :)

arabayı 19 a aldım belediye başkanının eşinin arabası idi. ikinci sahibi ben oldum maşallahı var allah kimseye kaza bele vermesin arabam ter temiz... zaten bayan arabası idi.

Satma bin bence. 3 yaş için araç değiştirilmez zaten. sendeki araç enjoydan üstün.

Geri