Durum Çok Kötü Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili arkadaşlarım yaklaşık 2 ayı geçkin zamandır hafızamda inanılmaz kayıplar vermeye başladım elimdeki telefonu arar oldum unutmayım diye cebime koyduğum not defterini cebimden çıkarıp atıp sonra aaa cebime koymayı unutuşum der oldum! daha niceleri ruhsatı kaybediyordum az kalsın!

en son olarakta bu sabah işyerinde şefle aynı odadayız şef geldi günaydın dedi günaydın dedim diğer odaya geçti patron geldi ardından şef geldimi dedi bende yooo gelmedi abi dedim tamam bişey söylemedi dimi dedi ben tabi yine yoo dedim adam diğer odaya gitti baktı şef orda bana nasıl görmedin diyor ben şimdi sana ne diyim dedim içimden :(

yaw başına böle bişey gelen veya buna bi çağre bilen varmı?

gerçekten zor durumdayım! bazen trafik lambasına bakmayı unutuyorum ya! o derece yani!.

hangi işle ugraşıyorsunuz bilmiyorum ama ugraştıgınız iş sizi cok yoruyor olabilirmi ben muhasbeciyim işallah mali müşavir olacagım bazen öle durumlar oluyoki sizin duruma benzer anlar yaşıyorum ama ben umuyorumki cok fazla yorgunluk ve beyni cokyordugumuzdan olabilir diye düşünüyorum en yakın zamanda doktara gitmekte fayda var geçmiş olsun

evet bu hafta kesin gidicem 19 mayıstan sonra du bakalım ne olcak!.. :(

ibrahim hemen doktora gitmeni tavsiye ederim kardeşim geçmiş olsun aşırı stress de neden olabilir ama ihmal etme tabii

acil dinlenmen lazım hatta bulunduğun yerden uzaklaşarak :)

aaşık olabiler misin?

Sebebi sadece zihinsel yorgunluk olabilir ama yine de doktora görünmende fayda var. En azından içinde şüphe kalmaz.

Geçmiş olsun kardeş, bence zihinsel ve bedensel yorgunluk biraraya geldiği için oluyor. Biraz dinlenmeye ihtiyacın var. Tabi tıbbi destek gereklidir belki, yetkili servise görün derim :) Ben şimdi geldim 147 YTL verdim rahatladım :D

evlenmek gerek :) ozmn yapcak bişi yok:D

İbrahim sende büyük olasılık zihinsel bir yorgunluk şüphesi mevcut. Bunu gidermen için her şeyden önce kendine zaman ayırman, spor yapman, sağlıklı beslenmen ve hatta vitamin ve mineral takviyesi yapman gerekir. Ayrıca hafta iki defa da balık yemen çok faydalı olacaktır. Bu durum uzunca bir zamandır devam ediyorsa da bir uzman hekime kontrol edilmende fayda var. Şimdiden geçmiş olsun...

Geri