Durduk yere egsoz lambası neden yanar?

aynı hata bendede pazar günü oluştu :( geçende servis emme manifoltunda problem var demişti ayni sonucunda cikmiş bi hata olabilir mi ? Bu hatayi ben daha once gördüm ancak bi zaman sonra gitmişti ! beklesem mi yine ne yapmamsamki .hatadan 1 - 2 dk once dik bi rampadan yüksek devirde kalkmiştim

En doğru sonuç tech 2 ye (Yani serviste bilgisayara) bağlandığında alınır. ben bu işlerde usta değilim ama benim bildiğim bu arıza lambası bir çok sebepten yanabilir.
Katalitik Konvektör olabilir, egr olabilir ...vs egsoz sisteminde her yerde olabilir.

Bu arada reklam yapmayı pek sevmem ama bu egr konusunda Opel Team den Mustafa Ustadan çok yardım gördüm. Bence eğer fırsatın varsa araç garanti kapsamında değilse oraya bir git derim.

Araç garanti kapsaminda ama garantiden bakmiyorlar,geçende zar zor triger zincirini garantiden değiştirdiler ,emme manifoltunun değişmesi gerekliymiş garantiden değiştirmiyorlar.. 2100ytl old. söylediler

halletinmi triger işini...nasıl oldu dedigin gibi yaptılarmı...fabrika hatasımıymış

Araç garanti kapsaminda ama garantiden bakmiyorlar,geçende zar zor triger zincirini garantiden değiştirdiler ,emme manifoltunun değişmesi gerekliymiş garantiden değiştirmiyorlar.. 2100ytl old. söylediler
Bu egsoz arızasının %100 manifolttan olduğuna eminler mi? Bence başka bir yetkili serviste baktırmakta fayda var.

Geri