Durduk yere egsoz lambası neden yanar?

CengoCenk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Biraz önce bir iş için dışarı çıktım. Arabayı çalıştırdım. Bir baktım ki egsoz uyarı lambası sönmemiş. Yani motor çalışıyorken de yanıyor. Bunun sebebi nedendir. Bu şekilde haftasonuna kadar kullansam başıma bela açar mı? (kesik kesik değil devamlı yanıyor)

Geçen haftasonu bujileri değiştirdim kelebeği ve egr yi temizlettim. Acaba sebebi bunlardan olabilir mi?

Birde benden önceki sahibi katalitiğin içini boşalttırmış. Ama 13.000 km dir biniyorum hiç böyle bir arıza vermemişti.

Engin bilgilerinizi bekliyorum.

egzost delinmiş ve yeterli sıkıştırma yapmıyor olabilir bu yüzden aracın hata vermiş olablir.

diycem ama o lamba motor arıza lambası ekzost değil tech2 ye bağlatman gerek

Delinseydi seste bir farklılık olurdu gibime geliyor. Çünkü kenara çektim arabayı şöyle bir dinledim. Ses aynıydı.

Ayrıca şöyle bir durum var. Aracı pazar günü kullandım. Hatta İzmit-İstanbul yaptım. Herhangi bir sorun yoktu. Park ettim. Bu akşam garajdan çıkarken direkt hatayı verdi. Biraz önce forumu araştırdım. EGR den olabilir gibime geliyor ama emin de değilim. Eğer "Bu şekilde kullanma" derseniz yarın işten izin alıp servise götürcem.

egr yolda bırakır bu arada tech2 olan bi yere götür çünkü arızanın silinmesi gerekiyor arıza yoksa

O halde bostancı opel team yolları gözüktü bize.
Şu arabanın derdi bitmeyecek mi yawwww...
Offffff offffffffff...

Ne kadar üstüne düşsem o kadar sorun çıkartıyor meret. Hiç bakmadığım zamanlarda tık etmiyor. Şimdi yazarken düşündüm de bu arabalar tıpkı hatunlara benziyor. Belkide bu yüzdendir bu kadar bağlılık :)

mdellal' Alıntı:
Geçmiş olsun arkadaşım ...
Çok teşekkürler.

geçmiş olsun.

sen kaç, o seni kovalasın :) :) hatun milleti gibi

CengoCenk' Alıntı:
O halde bostancı opel team yolları gözüktü bize.
Şu arabanın derdi bitmeyecek mi yawwww...
Offffff offffffffff...

Ne kadar üstüne düşsem o kadar sorun çıkartıyor meret. Hiç bakmadığım zamanlarda tık etmiyor. Şimdi yazarken düşündüm de bu arabalar tıpkı hatunlara benziyor. Belkide bu yüzdendir bu kadar bağlılık :)

Geri