Duran Oto CD Çalara birşey olur mu??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tolgahan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar askere gideceğim için arabamdan cd çalarımı söktüm ve evde tekrar kutusuna koydum.Asker dönüşü tekrar aldığım araca takacağım.Fakat benim merakım evde kutusunda dururken acaba birşey olur mu? Lensine falan, içinde cd bıraktık gerçi sökerken.. Ama gene bu konularla ilgilene arkadaşlardan da bilgi almak istedim. Şimdiden önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler... :good:

bişey olmaz herhaLde toz filan girmesse..

bişey olmaz diye düşünüyorum sonuçta mağazada da aylarca bekliyor kutusunda açılmadan..

Mutfaklarda kullanılan Streç Film le Sar...

rutubet nem yoksa sanırım bir şey olmaz ben her sene yazlığa sıfır vcd player alıyorum ne zaman yazlığı kapatsak seneye gitsem çalışmaz nemden rutubetten herhalde bozuluyor

İçersini boş bırakmalısın .Streç ile sarma, uzun süre kalacağından ısı farkından oluşacak nemden etkilenir .Streç tozlanmayı engellemek içindir.Kutusunda nemden uzak kuru bir yerde bir şey olmaz.;)

hiç bişey olmaz

Hiç birşey olmaz. Bulunduğun yerde nem oranı fazla ise ufak nem alıcı paketler vardır, CD çalarını kutusuna koy, kutusu yoksa gazeteye sar, içine nem alıcı paketlerden koy, hava akımı olan bir yerde sakla. Bu arada hayırlı teskereler.

Geri