Doluya yakalandım, hasar büyük!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qarutsze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Doluya yakalandım, hasar büyük!

aracın fotoğraflarını bizimle de paylaşabilir misiniz ? ben de aynı sorundan dolayı gidicem de fikir olması açısından görmek istedim , teşekkürler

Hocam servis kaydına girmediyse rahatlıkla yaptırın hiç bir şey olmaz...

@mucahitduran Sağolun, Autoking'e teslim edicez artık. Arayıp çağıracaklar, randevu aldık.

@gio- İlk sayfaya birkaç fotoğraf ekledim, Autoking fotoğrafları paylaşacak onları da burada yayınlarız.

GNSpower link' Alıntı:
Aynen oraya gidiyorum. (:

ևok memnun kaldım geçen seferki ilgi ve alakalarından valla. Hatta benim arabaya da geçen haftalarda vurdular göçükler var, onun içinde ayrı gideceğim.

Gideceğin zaman haber ver Engin'in olduğu güne denk getirelim  ilgilensin yine:) gecen de arkadasın arabasına bakım yaptırdık ben de 1 2 küçük çizik vardı pasta cila yaptırdım,  1 ,2 hafta ıcınde bakım için gideceğim.

Oto king & ziebart vs hikaye  avrupa yakasında Maslak oto sanayii de MTC OTO var  Hasan ve Hakan Usta 2 ortak  kesinlikle tavsiye ederim.

hatta kendi aracımdaki kücük bir hasar yapılırken bizzat  otoking elemanlarının mini hasar için araç getirdiklerine şahit olmuştum.

büyük dolu yağışlarında iç anadolu bölgesindeki servislere mobil hizmet de götürüyorlar.

Geri