dolandırıcılık, ısrarla devam ediyor

suluboya44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
daha önceden açtığım ama şimdi bulamadığım iki konu vardı, dikkat dolandırıcılık ve dolandırıcılık II.perde diye, şimdi bi e-posta geldi, yok adresinizi tesbit ettik 360 tl gönderin zaten adresinize icra takibi yapılacak falan diye, bütün morilimi bozdular, site güvenliindir.com, hatırlamıyorum ama bi kere avastı güncellemiştim o da free kullanıyorum,

banada iki gun once biri fedex uzantili, biri usps uzantili iki adet mail geldi. Fedex paketim oldugunu ve 9,99 USD gonderirsem adresime gondereceklerini, USPS ise 229 USD borcum oldugunu paketi alsamda almasamda bu parayi gondermem gerekiyor diye mesaj atmislar. Amerikadan gram alisverisim yoktur. Fedex hayatta kullamam :D o yuzden ...... (noktalari dodurun iste) yazip cevap gonderdim, dum duz yani :D

Ciddiye bile almiyorum bu tip mailleri...

sizde karşı mail atın ve avukatınızla iletişime geçmelerini söyleyin.. adresinize icra takibi yapacaklarsa acaba neden kendileri size mail atıyor? eğer bir şirketse avukatları adresinize tebligat gönderir alırsınız veya almazsınız daha sonra 1 haftalık süreçte başlar. ayrıca adrese icra takibi kalktı diye biliyorum.. avast konusuna gelincede microsoft norton v.s. gibi bilişim şirkeleri size mail atmazlar avukatları direk tebligat yollar..bence dikkate almayın ve mail inizden engelleyin göndereni

Özgüç abi polisi arasana direk niye uğraşıyorsun? ayrıca reklamlarda vardı şu numarayı arayın davanız varmı yok mu öğrenin diye. birşey olmaz artık herkes bilgisayarı bildiğinden gerçek ortamdaki hırsızlığı sanala taşıyorlar. terbiyesizlik sadece

Abi hiç kafaya bile takma. He de geç. Hiç bir şey yapamazlar.Kale bile alma.

beni geçenlerde sabah bir bayan aradı tebrikler lcd tv kazandınız dedi; bende uykulu uykulu al senin olsun dedim. ama benim var beyefendi deyince o zaman çık dışarı ilk gördüğüne ver dedim kapattım....ertesi sabah gene telefon ve bu sefer başka bir bayan; tebrikler dvx kazandınız dedi:D çık dışarı dünkü lcd hediye ettiğimiz vatandaşı bul ona ver takım olsun bari dedim kapattım.....ne diyeyim delilerle deli olma boşver. kapa suratına gitsin. yada mailleri silin direk gitsin.

Özgüç abi polisi arasana direk niye uğraşıyorsun? ayrıca reklamlarda vardı şu numarayı arayın davanız varmı yok mu öğrenin diye. birşey olmaz artık herkes bilgisayarı bildiğinden gerçek ortamdaki hırsızlığı sanala taşıyorlar. terbiyesizlik sadece

polismi güldürme beni iki ay önce arkadasımın faceboku bitane herif çaldı.Neyse arkadasımın arkadaslarına mesaj atıyor falan duvarında biseyler paylasıyor devamlı dedim git ver savcılığa 1 ay sonra savcılığın cevabını sana söyleyeyimmi BULAMADIK ayrıca hotmail üzerinden yapılanbazı hırsızlıklarıda bulamıyorlarmıs mesela kartınız sanal yollardan kullanılıo belli bi limitin altındaysa alısverisler bulamıyolarmıs öyle dedi ordaki arkadas

Son düzenleme:
hocam o işler öyle değil işte. gidin bi tam detaylı araştırın. en kötü bi tane dayınıza söyleyin. azcık baskı yaptınmı herşey ortaya çıkar. facebooktan bahsetmiyor Özgüç abi. dava icra muhabbetinde. birşey olacağını sanmıyorum ama olursa (çok düşük bir ihtimal) elinde bir koz bulundursun. ben gerekli yerlere başvurdum ama yanıt alamadım yada böyle böyle oldu diye elinde bi belge olur. anlatabilidimmi?

beni geçenlerde sabah bir bayan aradı tebrikler lcd tv kazandınız dedi; bende uykulu uykulu al senin olsun dedim. ama benim var beyefendi deyince o zaman çık dışarı ilk gördüğüne ver dedim kapattım....ertesi sabah gene telefon ve bu sefer başka bir bayan; tebrikler dvx kazandınız dedi:D çık dışarı dünkü lcd hediye ettiğimiz vatandaşı bul ona ver takım olsun bari dedim kapattım.....ne diyeyim delilerle deli olma boşver. kapa suratına gitsin. yada mailleri silin direk gitsin.

Yarında ses sistemi kazandınız derler.Valla o tv yi dvx i hibe ettiğin arkadaş yaşadı abi,ses sistemide oldu mu tadından yinmez :kop:

polismi güldürme beni iki ay önce arkadasımın faceboku bitane herif çaldı.Neyse arkadasımın arkadaslarına mesaj atıyor falan duvarında biseyler paylasıyor devamlı dedim git ver savcılığa 1 ay sonra savcılığın cevabını sana söyleyeyimmi BULAMADIK ayrıca hotmail üzerinden yapılanbazı hırsızlıklarıda bulamıyorlarmıs mesela kartınız sanal yollardan kullanılıo belli bi limitin altındaysa alısverisler bulamıyolarmıs öyle dedi ordaki arkadas
Aynısı benim de başıma geldi. İletişim suçlarının arşivlerinde facebook/hotmail/MSN gibi yerler aracılığı ile dolandırılan binlerce kişiye ait şikayet dilekçeleri varmış. Dilekçelerinin akibetini soranlara verilen klasik cevap "araştırıyoruz ama henüz bulamadık" tarzında imiş :(.

Geri