Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla benim amerikada kullananlardan duydugum kadarı ile basınç düşük oldugu için depoyu doldurmak hayli zaman alıyormus... tabi türkiyede ne durumda bilmiyorum. orda birkaç saatten bahsediyorlardı
arkadaşlar doğal gaz araçlara uygulanıyor evet ankarada kayseride ve istanbulda belediye otobüslerinde pilot konumda olanlar var bu önümüzdeki yıllarda yaygınlaşacak lpg den ucuza gelir basınç konusuna gelincede dolum yapan istasyonun pompasına bağlı olan regülatör sınıfına bağlıdır ancak saat ler sürecek bir fark olmaz maksimum birkaç dk diyebiliriz( doğal gaz teknikeriyim )
günümüzde bazı lpg sistemleri aynı zamanda dogalgazada (cng) uyumlu (brc ve prince) bunlarda sadece lpg tankını söküp yerine cng tankını takıyorsun ama bu cng tankı lpg tankını göre daha büyük bir tank.şu an ki tek dezavantajı cng yaygın olmadığı için dolum istasyonu yok varsada ben görmedim, avantajı (şimdilik) lpg'den daha ucuz.
lpg nin litresi 1.700 cng (doğalgaz) şu an için 1.00 ytl ayrıca lpg uçucu bir gaz değil yani sızıntı oldumu bagajda tabana çöker ama cng yani doğalgaz uçucu bir gazdır havaya karışır hemen ve koku yapmaz buda ayrı bir güvenlik imkanı sağlar..
ama arkadaşın dediği gibi şu an için benzin istasyonalrında cng dolum pompası mevcut değil