dizayn maceramda km taşım MARS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Tasarım yapmaya ilk 1999da başladım. 2003te çizdiğim bi modelim yakın gelecekte üretmek istediğim benim için çok önemli bir model adı MARS gelişim aşamasını sizlere sunmak istedim sevgilerle
fil17494us6.jpg

Opel hastalığım eskilere dayandığından ozamanlar opel adına yapmışım :D

fil17495rg4.jpg

fil17496vd6.jpg

fil17497je4.jpg

fil17498xf4.jpg

5.cü nesli çizdikten sonra uzun bir ara verdim 2 yıl kadar
fil17500ua9.jpg

6.cı kuşak benim için çok önemli çünkü modelin oturduğunu düşünüyorum yani olgunlaşıyor gibi (Tarih 2007)
fil17501nh4.jpg

fil13937qh1.jpg

Türkiyede değişmesi gereken çok şey var umarım bigün hedeflerine herkes ulaşır :good:

Son düzenleme:
bence gayet başarılı
ve son çizimler profosyonel gibim :)
senin yerinde olsaydım modellerimi çeşitler GM sa maille gönderirdim

yorum için tşkler kendimi geliştirmek için çok uğraşıyorum ama profesyonel eğitim olmadan çok şey sınırlı ama ulaşılmaz değil sanırım biraz istek meselesi odam çizimlerimle dolu okadar çok varki ama inanın hepsi bi kağıt yığını gibi görünüo gözüme , mail konusunda da pek olası görünmüyor neden derseniz şuan orta sınıf markaların bile dizayn stüdyolarında 300 dizaynır çalışıyor insan ister istemez kasamsarlığa düşüyor diyorsunuz ki beni napsın o kadar tasarımcı var :(

ama gerçekten çok güzel yapmışsınız elinize sağlık

bence hiç karamsarlığa kapılma isteyerek ve severek yaptığın belli üzerine gidersen opel değil mercedese bile tasarımcı olarak gidebilirsin. buarada eskizlerin çok güzel.

çok güzel vlla eline koluna sağlık

yükselcim ellerine sağlık ama öle düşünürsen beni ne yapsınlar diyee o zaman hedeflerine ulaşamazsın bu yüzden sevdiğin işin peşine koş sen yolla alırsalar alır almazlarsa sende ona göre planlarını yaparsın başka markaya gidersin ama ümitsizliğe kapılma hedeflerinin peşinde koş iyi forumlar dilerim...

yorumlar için tşkler elimden geleni yapıorum ama sanırım herşeyin bi zamanı var bende o zamanın gelmesini bekliorum ileriye dönük planlarım çok

gercekten hakkını vererek cızmısın:D

yüksel sen bunları opel türkiyeye versene ya.valla eline sağlık tebrikler

Geri