diren ehliyet oldu 15 tl :)

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ehlıyet yenıleme fıyatı 101 tl belırleyen hukumet sosyal medyadan gelen tepkı uzerıne 15 tl ye dusurdu yenıleme fıyatını....
aradakı fark?? 101 tl yı belırleyen tutar ?? dırentürkiye..

iyi bari twitler boşa gitmemiş :)

Henüz değil, 15 TL sadece ehliyetin maliyet bedeli imiş, yani değişim işlemi 15 TL'nin altında olmayacak demek istemişler :).

savaş abı bence o 15 lırayı bıle zor alcaklar ya bakalım :)

eee o kadar zarar ziyan. birileri buna el atmalı değil mi?

Bahadır vatandaşın maliyeye verdiği zarar devede kulak kalır, asıl zararı siyasiler veriyor, onların devlet kasasına verdiği zararı zaten her zaman vatandaş karşılamıyor mu? ;)

zaten eylem olmasa benzine,gaza,elektriğe zam gelmez,yok ehliyetmiş yok oymus parada almaya çalışmazlar,garibanlar işte zararı kapatmaya uğrasıyorlar :maden:

ehliyet değişimi ne oldu arkadaşlar? yenileyen var mı aranızda, halihazırda çipli mi veriyorlar, değiştirmek için süresini biliyor musunuz?

ehliyet değişimi ne oldu arkadaşlar? yenileyen var mı aranızda, halihazırda çipli mi veriyorlar, değiştirmek için süresini biliyor musunuz?

1 ay kadar önce kardeşime sıfırdan çıkarttık, babamın 25 sene önce aldığı ehliyetten bir farkı yok :)

Benim ehliyet miyadını doldurdu iyice, bu ne diye soran polislere; nasıl olsa yenilenecek, onu bekliyorum diyorum :D

Geri