Direksiyonda ses problemi

blackwhite_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,aracımı bugün özel servisten aldım baskı balata değişti ve karterin arkasından yağ sızdırdığı için karter sökülüp takıldı, herşey de çok şükür güzel oldu geçen haftada yetkili serviste triger kayışını ve tüm filitreleri değiştirdim tam arabayı 10 numara yaptım sorun yok derken akşam yolda giderken direksiyonu sağa ve sola çevirdiğimde kedi sesi gibi ses geldiğini farkettim hafif çevirmelerde bile oluyo tam çevirmelerde ses giderek artıyo normalde olur hafiften eyvallah ama bu ses farkedilir oldu, usta sağlam aradım hemen dedi pompadan geliyor normal,
değiştirmesi çok masraf tamamen bozulursa değiştiririz felan dedi ama daha önce bu kadar yoktu aceba bağlantıları yaparken orayla ilgili bi yeri gergin felan yapmış olabilirlermi?teşekkürler...

Bu arada aküyüde geçen hafta değiştirdim delphi 60 amper.

şanzuman ve karterlın dıreksıyon pompasıyla alakası yok. genede sen kontrol ettirtir.

direksiyon hidroliğini değiştirsem bi çözüm olabilirmi ses can sıkıyo

Baskı balatayı ne kadara değiştirdin? Bi de luk mu sachs mı taktılar. Bende haftasonu değiştircem de bi bilgi verirsen sevinirim.

190 ytl baskı balata fiyatı usta yabancı deildi ufak bi işçilik aldı diğer işlemlerde olduğu için ortalama 250 diyelim.ikisinden birini taktı ama hangisi bilmiyorum güvendiğim içinde bakmadım.tavsiye ederim istersen bmw mercedeste yapıyor ustam ikitelli organizede.

astra g lerin direksiyonu servo oluyo ve buda vız-vız diye bi ses çıkarıyo normal bence yinede bi servise göster eski arabamdada vardı aynı ses dirksiyon düzken bi ses gelmez hafifçe sağa yada sola çevirince başlar eğer bu şekildese normal bence

ölede eskiden sanki bu kadar çıkmıyodu servise göstersen bi sürü şey söker şimdi:) yine özel servis.

eğer aracınızda direksiyon pompası warsa yani hareketini kayıştan alıyorsa v kayışının gergi rulmanı bozuk olup kayışı gevşetmiş olabilir eğer hareketini kayıştan alıyorsa çevirmelerde ses genelde ya yağ eksikliğinden yada kayış gevşekliğiden yada tam sağ yada tam sol konumda tutarsanız kedi sesi gibi bahsettiğiniz sesii çıkarabilir... Elektirkli direksiyon pompası ise arızayı tesbit etmek için görmek lazım ....saygılarımla...

arkadaşım aynı problemi ben yaşadım direksiyon cimin degişecek sorun ortadan kalkıyo başka hiç bişeyle ilgisi yok

Geri