direksiyon sertleşmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan psidia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

psidia

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arattım ama direksiyon sertleşmesi ile ilgili konu bulamadım varsa lütfen silinsin.direksiyon çok sertleşti yağı değişti ( Bp marka ), ama sıkıntı devam ediyor.Sizce ne yapmalıyım?Teşekkürler

direksiyon pompası arızalı olma ihtimali çok yüksek :(

akünün şarzına bakın eger ilk çalıştırmada sert daha sonra yumuşuyorsa aküdendir

murat bey direksiyon yağının içine az miktarda 444 ve türevi kaydırıcı koyarsanız birmiktar faydası olur.benim ustam öyle yapmıştı.selamlar

akünün şarzına bakın eger ilk çalıştırmada sert daha sonra yumuşuyorsa aküdendir
arkadaşlar sızden rıcam her dıreksıyon konusunda karsılasıyorum cogunlukla herkes akuye baktır sarjını ölctur felan dıyorlar ama vectralarda dıreksıyon sıstemı astra gıbı degıl ıstersen akusuz calıstır aracı gene calıstır dıreksıyon lutfen dıkkatlı olalım

Arkadaşlar arattım ama direksiyon sertleşmesi ile ilgili konu bulamadım varsa lütfen silinsin.direksiyon çok sertleşti yağı değişti ( Bp marka ), ama sıkıntı devam ediyor.Sizce ne yapmalıyım?Teşekkürler
ben anlamadım konu ile ilgili cevap bulamadığın içinmi silinsin diğer konular

ben anlamadım konu ile ilgili cevap bulamadığın içinmi silinsin diğer konular

Hayır diğer konuları değil açtığım konudan bahsetmiştim.Eğer aynı konu daha önce açılmış,gözümden kaçmışsa konu kalabalığı olmasın diye silinsin demiştim.Bu arada yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

direksiyon kendi topluyo mu dönüşlerden sonra??? amatisör takozları eskiyse bu problem olur. sertleşme varsa direksiyon pompasından olabilir. bide eski lastiklerden demişlerdi bana...

Son düzenleme:
Hayır diğer konuları değil açtığım konudan bahsetmiştim.Eğer aynı konu daha önce açılmış,gözümden kaçmışsa konu kalabalığı olmasın diye silinsin demiştim.Bu arada yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
bu düşünceniz den dolayı size teşekkür ederim

nasıl yani?

direksiyon kendi topluyo mu dönüşlerden sonra??? amatisör takozları eskiyse bu problem olur. sertleşme varsa direksiyon pompasından olabilir. bide eski lastiklerden demişlerdi bana...

Bahsettiğin takozlar amortisör kulesinin hemen altındaki takozlar sanırım. Benim takozlarımın kırık olduğunu söylemişti usta, ama bir zararı olmaz dedi. takozların kırık olmasının direksiyonu neden sertleştirdiğini yazabilir misin?

Geri