Dikiz Aynası Motoru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre_unal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre_unal

Yönetici
Moderatör
34-İstanbul
Dostlar selam,

Bugün dikiz aynalarıyla uğraşırken sanırım içlerindeki mekanizmayı bozdum. Daha doğrusu samırım çok fazla gres yağı sürdüm, şuan motorlar çalışsa da ayna hareket etmiyor. Olduğu yerde patinaj çekiyor gibi düşünün :. Komple iç motor lazım sağ ve sol. GM marka baktım ama sadece motor fiyatı neredeyse komple aynaya eşit.
Elimde çıkma ya da yan sanayi olan varsa paylaşabilir mi?

3068E0B7-0719-49CB-83A3-E1807B2FBD12bba00f8eaac98d8b.jpg

Çıkmacılar dan gidip bulabilirsin üstad

Gerçekten sıfırı pahalı aynanın 😁

• Beğen
Tepkiler: 06Berkay
Dostlar selam,

Bugün dikiz aynalarıyla uğraşırken sanırım içlerindeki mekanizmayı bozdum. Daha doğrusu samırım çok fazla gres yağı sürdüm, şuan motorlar çalışsa da ayna hareket etmiyor. Olduğu yerde patinaj çekiyor gibi düşünün :. Komple iç motor lazım sağ ve sol. GM marka baktım ama sadece motor fiyatı neredeyse komple aynaya eşit.
Elimde çıkma ya da yan sanayi olan varsa paylaşabilir mi?

3068E0B7-0719-49CB-83A3-E1807B2FBD12bba00f8eaac98d8b.jpg
Hocam , aynı işlemi bir kaç ay önce bende yaptım. Mekanizmayı cidden bozmanız çok zor. içindeki sekmanları ters koymuş olabilirsiniz. aşağıya link bırakıyorum. bir oradan da kontrol edin. Ayna motoru fiyatları anlamsız derecede pahalı. Şayet mekanizma cidden zarar gördüyse ikitelli de Emay opel var internetten telefonu bulup arayın Yardımcı oluyorlar diğerlerine göre fiyatıda makul.

• Beğen
Tepkiler: 06Berkay
Geri