Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracım son günlerde kendi kendine rölantide devir veriyor 2 bin 3 bin bi süre sonra normale dönüyor tekrar aynısı oluyor. Motorda mı sıkıntı var anlamadım gitti
* Rölanti ayarlayıcısı kirlenirse devir dalgalanmaları yapar (benim de başıma geldi)
* Araç geç çalışır.
* Elektrik kesilse arıza devamlı olur (Arkadaşın mesajı: 2 bin 3 bin bir süre sonra normale dönüyor tekrar aynısı oluyor)
Aracım kibrit gibi tek marşta alıyor rölanti 2 bin devirde gidiyorum biraz sonra tekrar normale dönüyor arada sıyırıyor kafayı sonra sil baştan yeniden kendine devir veriyor vın vın devir dalgalaniyor böyle oluyor
Öncelikle güzel bir gaz kelebeği temizliği ustana söyle altda ufak delik var kelebeğn onu dahil temizlesin rolanti temizlensin sonra işlevine baksın,birde karter havalandırma hortumlarını dahil kulpütör kapağına giren hortumları temizlesin,birde yanlış hava almadığına hatta filitreden sonra kelebeğe giren hortumda yırtık vs olmadığına baksın,motorda sorununuz yok,sorun burada