Devir Sorunu

irfan2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ikinci defa yardım istiyorum. Arkadaşlar arabamın motor devri 4 ile 9 arasında gidip geliyor. bujileri değiştim, hava filtresi değişti, motor yağı değişti. egzozu değiştirdim. hala devam ediyor. ayrıca tech2 ile motor devrini 9 a sabitlediler. yine yapıyor. ve sürekli titreşim hissediyorum arabada. opel astra 98 g

herhangı bı ses varmı aracta o sırada?

Hayır arkadaşım keşke olsa ustalar anlardı. sadece arabayı silkeliyor. Sarsıyor. dediğim gibi serviste söylediğim şeyler değiştirildi. Bu arada arabam eskisinden %50 daha fazla yakıyor. bu sorun başladıktan sonra

benzın pompası ne durumda. bırden gaza yuklenınce gaz yemez gıbı yapıyormu??? arac rolantıde calısırken tekleyerekmı calsııyor???

benzin pompasını bilmiyorum. Ayrıca araba lpg li aynen söylediğin gibi araba gaz yemiyor ve rölantide ayarsız

irfan2005' Alıntı:
benzin pompasını bilmiyorum. Ayrıca araba lpg li aynen söylediğin gibi araba gaz yemiyor ve rölantide ayarsız
valla abi görmeyınce sesını duymayınca ne kadar yardımcı olabılrıızkı bu karmasık arızada?? abı yapılmaz dıye bırsey yoktur mutlaka yapılır. benım 2 gunumu gecelerımı verdıgım arızalar oluyor ama yapıyorsun sonunda.. gerekırse aracını tamırhaneye bırak basındada durma yapar bence ustaysa.. olabılır hemen bulamayabılır arızayı

Aslında çok şikayetçi değilim çünkü araba yürüyor. Ama % 50 fazla yakması moralimi bozuyor. Titreşirse titreşsin önemli değil. Bu neden oldu onu anlayamadım.

benzindede aynı seyi yapıyormu yada benzin deposu ceyreğin altındamı depo ceyreğin altında fazla kullanmaya gelmez benzin pompası bozula biliyor

Geri