Depodan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Muarrem1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muarrem1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar bugun arabami aldim depoyu fulledim ve frene bastimda calkalanma sesi geliyor. Forumda bunu okumustum dalga krandan oldugunu biliyorum. Ama iki servise sordum hem reis hem opan bunlarin orjinali boyle yapicak bir sey yok diyolar. Bana sacma geldi nasil bir yol izlemem lazim.

Ynt: Depodan gelen ses

Muarrem link' Alıntı:
Merhaba arkadaslar bugun arabami aldim depoyu fulledim ve frene bastimda calkalanma sesi geliyor. Forumda bunu okumustum dalga krandan oldugunu biliyorum. Ama iki servise sordum hem reis hem opan bunlarin orjinali boyle yapicak bir sey yok diyolar. Bana sacma geldi nasil bir yol izlemem lazim.
Yapacak birşey yok gerçekten de. Dalgakıran olması lazım depoda. Ben lpg kullandığım için sürekli yarım depo geziyorum ses duymadım. Demek ki full depoda ses yapıyor. Aslında tam tersi olması lazımdı.

valla ben de hiç aracı fullemedim nerdeyse ondan duymadım

Depo mu? Full mü? ((:

sallierim link' Alıntı:
valla ben de hiç aracı fullemedim nerdeyse ondan duymadım
:D :D sana katılıyorum  denız

Full depo mu? Full ne? İngilizce, Türkçe, Flemenkçe.. Hiçbir dilde benzin ile full kelimesini bağdaştıramıyorum  walll

:) bildiginiz arkada benzinin saga sola carptigini hissedebiliyorum. Tabi depo azalinca belki daha az hissedlir.

Ayni ses bende de var benzin azalinca ses kayboluyor :)

Ne fulu ne deposu 20 tlık benzın kodummu yetıyor lpgyı fulle gec muhtemel dalgakıra dandır

2 kere fulledim ama fullemenin verdiği heycanla ses filan duymadım :D

Geri