Depo fulledim... sonuç damlatıyor.

berk_ay87

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle iyi akşamlar...

1- dün aracı fulledim ve araç yakıt deposunun altından damlatmaya başladı. ıslalığı takip ettiğimde yukarılara bir yerlere çıkıyodu. depo yarımken damlatmıyordu fulletince öyle oldu.

2- ön camımda 1 cm çapında çatlak vardı bugun baktım 4 cm ye çıkmış sebep ne olabilir. ayrıca bu çatlak her geçen gün artacak mı? ne yapmamı önerirsiniz.

3- camı orjinalle değişme tarftarıyım bilen varsa fiyat alabilir miyim? bir de ne olur olmaz yan sanayii (GM) mi neydi onun fiyatını alabilir miyim?

Aracım 2004 model opel corsa 1.3 cdtı essentiadır.... Şimdiden teşekkürler

...

1 depoya fazla yakıt koydularsa taşma yapmış olabilir, benim başıma gelmişti.
2 araba hareket ettikçe cam üzerinde basınç oluşuyor sebebi bu ve o çatlak sonuna kadar gidecek camın diğer kıyısına ulaşınca duracak.
3 fiyatları bilmiyorum fakat olimpia da sorun çıkmıyor, diğer arkadaşlar da fikirlerini söylerler.

Öncelikle iyi akşamlar...

1- dün aracı fulledim ve araç yakıt deposunun altından damlatmaya başladı. ıslalığı takip ettiğimde yukarılara bir yerlere çıkıyodu. depo yarımken damlatmıyordu fulletince öyle oldu.

2- ön camımda 1 cm çapında çatlak vardı bugun baktım 4 cm ye çıkmış sebep ne olabilir. ayrıca bu çatlak her geçen gün artacak mı? ne yapmamı önerirsiniz.

3- camı orjinalle değişme tarftarıyım bilen varsa fiyat alabilir miyim? bir de ne olur olmaz yan sanayii (GM) mi neydi onun fiyatını alabilir miyim?

Aracım 2004 model opel corsa 1.3 cdtı essentiadır.... Şimdiden teşekkürler

1. Pompa ilk attıktan sonra zorladıysa pompacı doldurayım meblağı düz yapayım diye damlatabilir, çok duydum bunu...

2. camlardaki çatlağın ilerlemesini önlemik için çizik atıyorlar çatlağın önüne, ilerleyişini kesmek için... düşünülebilir bu...

3. 250 TL civarıdır...

teşekkürler... şamandıraya baktırmayı düşünüyordum bende. çizik olayını öğreneyim.

Camlar bildiğin gibi iki katlı ve arasında mika var, çizdirme ile o çiziğin ilerlemesi durmaz üst katmanı kırmaları gerekiyor.

Geri