Debriyaj yukarıda kavramaya başladı. ama bir ayar yaptırıp biraz daha kullanılıyomuş. böyle bişey varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu nasıl kampanya yahu 550 ytl. arjinal luk baskı balata 180 ytl aldıkları işçiliği siz hesaplayınsadece baskı ve balatayı değiştirirsin sanırım. rulmanı değiştirmene gerek yoktu herhalde. opelde şuan kampanya var 550 ytl ye değiştiriyorlar işçilik dahil. %25 indirimli hali bu. bence yetkili serviste değiştir çünkü baskı balata zahmetli ve değişimi zor bir parçadır.
world carta peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar bu arada.
bu nasıl kampanya yahu 550 ytl. arjinal luk baskı balata 180 ytl aldıkları işçiliği siz hesaplayın
5 parmagın 5i bir değil malesef oluyor böyle şeylervalla ustam çok haklısın, sakın ve sakın üstüne alınma sana bugün yaşadığım olayı anlatayım corsaların direksiyon problemi malum burc takılacak yada servisin tabiriyle tamir takımı her neyse önce yetkili servise gittim 200 ytl fiyat verdiler (beklediğimden iyidi) sonra herzaman gittiğim özel servise gittim 300 civarı masraf çıkar dedi üstelik direksiyon kutusunu dışarda biryere gönderip tornayla falan halledecekmiş, yetkili servise geri dönüp aracı yaptırdım az öncede ayağıma kadar getirdiler. faturaya baktım yuvarlak olarak 150 ytl si işçilik 30 ytl parça 33 ytl de kdv toplam da 217 ytl bir rakam, artı 2 yıl garanti,
peki burda özel servisin benden talep ettiği 300 ytl nin ne kadarı işçilik ti?? bunu çok merak ediyorum...