Merhaba arkadaşlar.
Aracımda yaklaşık 1,5 aydır videoda izleyeceğiniz ses gelmekte. Sabah ilk çalıştırdığıma çıkmıyor. Bir süre sonra çıkmaya başlıyor. Özellikle debriyajı yavaş bırakırken yada basarken. Kalkışlarda, yarım debriyaj yapmam gerektiğinde yada makam şöfürü gibi sürerken
. Ses çıkmaya başladığında arabanın çalışıp çalışmaması fark etmiyor. Stop etsem bile ses yine çıkıyor. Ses çıkarken aynı zamanda ayağımda da hissediyorum katırtıyı. Bununla beraber şöyle bişey de oluyor. Motorun titremesi pedalda fazla hissediliyor gibime geliyor. Özellikle vitesi 2500 devirde değiştirirken ayağım acayip rahatsız oluyor. Bir yandan katırtı bir yandan titreşim çok sinir bozucu. Servise gittim. Yapmadı şerefsiz ozaman. Tarif ettim ama test ettik duyamadık dediler.
Varmıdır başına gelen ? Yorum yapabilecek ? Saygılar.
İşte video
Astra J CDTi Debriyaj Sesi
Aracımda yaklaşık 1,5 aydır videoda izleyeceğiniz ses gelmekte. Sabah ilk çalıştırdığıma çıkmıyor. Bir süre sonra çıkmaya başlıyor. Özellikle debriyajı yavaş bırakırken yada basarken. Kalkışlarda, yarım debriyaj yapmam gerektiğinde yada makam şöfürü gibi sürerken

Varmıdır başına gelen ? Yorum yapabilecek ? Saygılar.
İşte video