17/11/1997 de çıkmaya başladığım biriçik aşkımla artık evlenmeye karar verdik...opelim net ile yaklaşık 3 yıldır aile olduk ve ailemide bu enmutlu günümde yanımda görmek isterim.bazı arkadaşlarla yüzyüze bazısı ile ise mail ve msn yolu ile görüşüyoruz,hepside ailem gibi oldu.şimdiden acıyorum konuyu ben duymadım zamanım yok diyen arkadaşlar olmasın diye
şimdiden herkeze teşekkürederim..
tarih:31/05/2008 kına gecesi..arkadaşlar burda düğünler şehir düğünü gibi olmaz bilginize
asıl düğün:01/06/2008 düğün...gündüz yemekli.ege yi bilenler keşkek yemeye gelin
yer:aydın merkez ışıklı köyü..yani köy düğünü olacak arkadaşlar ama köy deyip gecmeyinn bizim burayı..nüversite bile var yanii.
kalıcak yer sorun değil arkadaşlar..yemek desen kazanlarla pişer haberiniz olsun

tarih:31/05/2008 kına gecesi..arkadaşlar burda düğünler şehir düğünü gibi olmaz bilginize
asıl düğün:01/06/2008 düğün...gündüz yemekli.ege yi bilenler keşkek yemeye gelin

yer:aydın merkez ışıklı köyü..yani köy düğünü olacak arkadaşlar ama köy deyip gecmeyinn bizim burayı..nüversite bile var yanii.

kalıcak yer sorun değil arkadaşlar..yemek desen kazanlarla pişer haberiniz olsun

Son düzenleme: