Daha yokluğunun ilk akşamında... Cengiz Babadan..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanrevan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Şimdi mp3çalara atıyorum az sonra çıkacağım takacağım kaset adaptöre açacağım sonuna kadar sesi... Alacağım 4 vitese ağırdan takılacağım...

Dün gece öylesine indirdiğim parçanın bugün bu kadar da çuk oturacağını nerden bilebilirdim?

abi ne dıyon ya en ufak birşey çakmadım :D bende karabuktenım(safranbolu= plakam sh780 içinde 19 yasında bir genç görürsen o benım bi korna bas anlarım :)

abi ne dıyon ya en ufak birşey çakmadım :D bende karabuktenım(safranbolu= plakam sh780 içinde 19 yasında bir genç görürsen o benım bi korna bas anlarım :)

Keşke orada olsaydım şuan ama yaza ordayım ancak. Şuan uzaklardayım memleketten. Diğer arkadaş anlamış sanırım. :D Neyse plaka sağlammış gelince hatırlarsa çalarım kornayı siyah corsa benim... Şampiyon Karabük. Yarın kartala 3... :D

Üflediler söndüm, karanlikta gönlüm
hic bilmezdim ama, derindeymiş pek derdim

bak içime gör beni, tut elimden yak beni
istemezsen bu aşkı, otur baştan yaz beni....

Keşke orada olsaydım şuan ama yaza ordayım ancak. Şuan uzaklardayım memleketten. Diğer arkadaş anlamış sanırım. :D Neyse plaka sağlammış gelince hatırlarsa çalarım kornayı siyah corsa benim... Şampiyon Karabük. Yarın kartala 3... :D
Üflediler söndüm, karanlikta gönlüm
hic bilmezdim ama, derindeymiş pek derdim
bak içime gör beni, tut elimden yak beni
istemezsen bu aşkı, otur baştan yaz beni....

o plaka için hür sigorta ne çekti benden :D sb bulamadık sh aldık bu sene şampiyonuz ee nede olsa DUMANLI KENTIN PUSLU ÇOCUKLARI'yız :D

Buda Marşımız :)
DUMANLI KENTIN PUSLU ÇOCUKLARI
DİLDE ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI
BU SENE BAĞLADIK TÜM UMUTLARI
YARABBİ DUY BU HAYKIRIŞLARI :D

Memleket size emanet... İyi bakın dumanlı kentime... Gerçi gelince pek duramıyoruz canımız sıkılıyor ama memleket memleket işte...

sizi çok iyi anladım anlamayanlar şarkıyı bi defa dinlerse onlarda anlar sanırım;)

Aşk.. Dağıtır ;)

bence onun yerıne suc sızde ıse tanerden-hıc affetmedım kendımeyı dınleyın ben dınlıyorumda cok ıyı gelıyor

birde 4.vites agır agır gıtmek ıcın bıraz yuksek degılmı alın ıkıye cekın ayagınızı gazdan bırakın rolantıde gıtsın acın camı sallayın elınızı dısarı yaslanın arkanıza ohhhh hayatın bu yanıda varmıs ohhh be dersınız

bence onun yerıne suc sızde ıse tanerden-hıc affetmedım kendımeyı dınleyın ben dınlıyorumda cok ıyı gelıyor

birde 4.vites agır agır gıtmek ıcın bıraz yuksek degılmı alın ıkıye cekın ayagınızı gazdan bırakın rolantıde gıtsın acın camı sallayın elınızı dısarı yaslanın arkanıza ohhhh hayatın bu yanıda varmıs ohhh be dersınız

denemek için biraz geç saat... iklimsel olarak da burası biraz uygun değil bu aylarda bu dediğine.... 2 de gider mi rolantide bilmiorum da geçen 1 de denedim otomatik gibi debriyajden çekiyorum gaz falan yok gidiyor... 2 yi de deniycem en kısa zamanda... :D

Geri