Cumartesi Muayeneye giriyorum. Ne tavsiye edersiniz? Araçda neler olması gerekir?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Arkadaşlar cumartesi muayeneye gidiyorum. İnşallah sağ sağlim çıkarım.

Şimdilik tek derdim sol farda bazı yerlerinde sararmalar var. İnşallah birşey demezler ona...

Bird e egzos değişmiş sanırım biraz dar son susturucum var. İnşallah birşey demezler...

Bir de lastiklerim 195 50 15 arkadaşlar. Orjinali 175 65 14 diye biliyorum. Bununla ilgili falan sorun çıkarabilirler mi acaba?

10 dkkayla kaçrdm bugün ben ya :D 18 ine aldım dudullu :)

Lastıkler şasiye surtmuyorsa problem yaratmıyorsa sürüş anında yanı bir sıkıntı olacagını sanmıyorum .

Sana tavsiyem sararma önemli değil ama far yükseklik ayarini kesinlikle yaptir

Motor nosu okunamıyor diyorlar :mad: (ben rahat rahat okudum) onu temizleyin.Cam filmi hafif kusurlu geçiyor.

İşin en önemli bölümü aracı inceleyen arkadaşın ruh hali :D:D Benim girdiğim sırada sorun yok ama yan sırada 3 araçtan 1'i kalıyordu :D:D

Bir de mumkün oldukça sabahtan gidin. Ben 7:45'te muayene istasyonundaydım. 12. sırada girdim.9:00 da evde kahvaltı ediyordum :D

dayımın arabanınkıde 18 bıtıyo bakalım ne olacak :D

Sağlık çantasını unutmayın.

Muayeneye giderken muhakkak randevu al geçen pazartesi benim corsayı getirdimm saat 1 e randevu almıştım 12.50 gibi gittim bana bir sıra numarası verdi bu numara saat 1 de yanacak dedi o zaman yanıma gelirsiniz dedi tam 1 de yandı aracım 13.05 de aracım Muayeneye girdi 13. 20 de bütün işlerim bittii gittiğimde en aşağı 20 araç sıra bekliyorduuu
muhakkak randevu alll
far ayarlarına dikkkat et benim araçta uzun kısa xenon var dı hiç bir sıkıntı yokkk 2 sene sonra görüşürüz

Sonunda gittim, sorunsuzca geçtim. Bi far ayarlarıyla, bir de motor no okunmuyor demişler rapora :D Ama hafif kusurlu geçti. Sıkıntı yok yani. Darısı muayene zamanı gelenlerin başına...

Geri