counter strike yardım

MURAT_BG_91

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya biraz nostalji yapalım dedik counter strike 1.6 indirdim botu kuramadım yaw :) öyle boş boş dolanıyorum :) nasıl yapabilirim internetten birsürü onlarca bot paketi indirdim olmadı oyunun icindeyken H harfine basıyorum bot menüsü cıkmıyo bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum saygılarımla

valla sinirlendim sildim oyunu 0 dan kademe kademe nasıl yukleyebilirim

bilgisi olan yok sanırım

bende de var Disk D'de tutuyorum direk çalıştır oyna şeklinde.. bot da atabiliyorum... enter'ın sol üst çaprazındaki " - " (kısa çizgi) tuşundan ekleniyor bende...

bot atmana gerek yok internetten oyna

- 1 yapınca atması lazım oyunu kurup sxe kurup onlıne da oynayabılırsın :D

slm . bende bot paketi var upload ettim sizin için deneyin isterseniz. ben counter strike carbonda kullanıyorum çalışıyo. yükledikten sonra oyunu açtığınız da H bastığınızda seçenekler çıkıyo bot atabiliyorsunuz. kolay gelsin
adres: https://hotfile.com/dl/157923977/6326585/Counter-Strike_1.6_Bot_Paketi_1.0.exe.html

Counter Strike öldü. Yaşasın Team Fortress :D

Varsayılan pakette bot var zaten, en azından benim elimdeki versiyonda extra bir bot paketi kurmaya gerek olmadan bot ekleyebiliyorum.
çift tırnak tuşuna bastıktan sonra gelen komut satırında
bot_add_t veya bot_add_ct komutlarını girince "... has joined to terrorists" gibi birşeyler geliyor mu?

yardımlarınız ıcın tesekkurler :) sagolsun bi arkadas halletti :) benim indirdiklerimde h harfine basınca bot menusu cıkmıyordu ondan ben halledemedim onlarca exe rar indirdim kimilerinde steam mi ne o dogru durus kurulmadı kimisinde ise bot paketi olmadı şimdi doyasıya oynuyorum :) özlemişim valla

Geri