Corsacilar yardim pls!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jj544
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jj544

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 3 kapı corsa d jant ölçüleri 195/55/r16 17'' jant almak istiyorum 9 ofset aceba sürtme yaparmı bu konuda bilgisi deneyimi olan arkadaşlarım varsa yardım ve önerilerini bekliyorum.
ayrıca vossen cv3 4x100 bulamıyorum ankarada bunun içinde yardım bekliyorum. teşekkürler iyi forumlar.:confused::confused:

ArkadaŞlar bu konu İle hİÇ tecrÜbesİ olan corsaci yokmu İÇİmİzde yaa!!
GÜnlerdİr ariyorum ve Çildiracam forum İÇİ yardimlaŞma Çok zayif sankİ????

17 bence sürtmez ama limitlerde olabilir. Olmazsa yanağı düşürün 50 yapın. Ama herhalükarda araçta deneme yapın derim. Jant için kazımkarabekir ve iskitler sanayi içine bakının.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arif kardeşim saol teşekkür ederim ilgin ve önerin için

Merhaba arkadaşlar 3 kapı corsa d jant ölçüleri 195/55/r16 17'' jant almak istiyorum 9 ofset aceba sürtme yaparmı bu konuda bilgisi deneyimi olan arkadaşlarım varsa yardım ve önerilerini bekliyorum.
ayrıca vossen cv3 4x100 bulamıyorum ankarada bunun içinde yardım bekliyorum. teşekkürler iyi forumlar.:confused::confused:

17 jant hoş görünüm sağlasada, kasisler ve yol durumuna göre kollamak lazım yinede denemeden bir karar veripte sonradan olmadı diye kendinizi üzmeyin derim arkadaşım..

merhaba kötü ama gerçek sürtüyor :(

Corsa d gsi var bende 215-45-17 orjınal jant lastık takımı var. Surtme yok ama kasıs ve bozuk yolda cıddı bır sertlık soz konusu.

Geri