Corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beril64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beril64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benim 94 Corsam var 72.000 km de şimdilik motor iyi durumda benim merak ettiğim temiz bir sürüşle en fazla kaç km de motor yaptırılır?

bunu düşünmek için temiz ssürüşle en az 200.000 km var

X14XE ise x16xll nin 300 bini devirdiğini gördüm.aynı motor ikiside yapıyormuş demek.ama araçın bakımlarını dügğn ve periyodik yaptırman şartıla

spaceghost' Alıntı:
X14XE ise x16xll nin 300 bini devirdiğini gördüm.aynı motor ikiside yapıyormuş demek.ama araçın bakımlarını dügğn ve periyodik yaptırman şartıla

Benimde astra x16xel motor . şu anda doksan bir bini geçti .performans vs de bir anormallik yok . 300 bin geçtiği gördüğünüze göre bu benim içinde güzel haber.Şahsen daha ilerileride görebileceğini düşünüyorum. Tabiki bakımları eksik edilmesse. 300 bin gören Brodwayler olduktan sonra opelin hangisi olursa olsun dediğiniz gibi temiz kullanım ve bakımdan sonra gerçekleşmemesi imkansız gibi. Anormal yaşananlar hariç.:good:

bu konuda tek söz sahibi şöfördür.çünkü arabaya binen aranayı kullananda odur.onun araçı kullanım karakteristikleri aracanı motor ve yürüyen aksam ömrünü belirler.

pkei kötü kullanımda nekadr gider?? yani kötü dedigm devri kırmızıya getirmeden 6binde deiştirsen??

spaceghost' Alıntı:
bu konuda tek söz sahibi şöfördür.çünkü arabaya binen aranayı kullananda odur.onun araçı kullanım karakteristikleri aracanı motor ve yürüyen aksam ömrünü belirler.
+1987:good:

350 400 arasında bende gördüm daha iyisi vec b x25xe motor 400 bin km yaptı .

tansugurler' Alıntı:
350 400 arasında bende gördüm daha iyisi vec b x25xe motor 400 bin km yaptı .
:eek: ben daha fazla gider diye umut ediyordum ama demek dedikleri gibi 1 milyon felan hikaye mi?

corsa 1.3 cdti ler kaçı görür?

Geri