corsa yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ardapp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ardapp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dun gece ıtıbarıyle aracıma coil-ex 5lık yay taktırdım arkalar cok ıı sekılde oturdu ama onler 1-2 parmak bosluk kaldı sızce 1-2 ay ıcınde otururmu yoksa bole kalırmı bu durumun sebebı sanırsam 1.2 motor olmasıı...
Fakat konfor olarak suan aractan hıcbırsey kayıp olmadı...
Resimleri en kısa zaman da eklıyecem ...

hayırlı olsun

arkadaşlar dun gece ıtıbarıyle aracıma coil-ex 5lık yay taktırdım arkalar cok ıı sekılde oturdu ama onler 1-2 parmak bosluk kaldı sızce 1-2 ay ıcınde otururmu yoksa bole kalırmı bu durumun sebebı sanırsam 1.2 motor olmasıı...
Fakat konfor olarak suan aractan hıcbırsey kayıp olmadı...
Resimleri en kısa zaman da eklıyecem ...

konuyla ilgili bilgim yok ama hayırlı olsun...resimde eklersen bizimde fikrimiz olabilir..

zamanla braz daha duser ama tel masa yay nıye taktınız daha ıyısınıde takabılırıdnız

hayırlı olsun kardeşim,artık darısı takmaya cesaret edemeyenlerin başına:)

ama resim paylaşmadan olmaz,3-5 foto bekliyoruz

Hayırlı olsun...takmaya cesaret edemeyenlerden biri olarak. :D

hepınız cesaret edebılırısnız ınanıyorum hersey cok daha keyıflı hale gelıcek .. artık bu tabuları yıkalım 3.5 takamıyoruz mıllet 6 7 cm yapıyo :P

hepınız cesaret edebılırısnız ınanıyorum hersey cok daha keyıflı hale gelıcek .. artık bu tabuları yıkalım 3.5 takamıyoruz mıllet 6 7 cm yapıyo :P

6-7 cm liğini bi bulaydım canına okucaktımda 5 ten fazlası yoktu bayada araştırmıştım zamanında

evet arkadaşlar hersey daha keyıflı hale gelıyo ınsana otomotık guven gelıyo ..... daha once vıraja gırıpte nasıl cıkacıgını dusunurken bu sefer keske daha hızlı gırseydım dıorsunuz :)

Corsalarin orjinal yaylari kaclik oluyor?

Geri