corsa uzun hüzmeler!

achilleus86

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 corsam var.arabamın uzunlarının performansından memnum değilim.öncelikle kullandığım ampüllerden sandım ve gidip 70 ylt verip philips extreme power diye çok güçlü bir ampül aldım.ampüller inanılmaz güçlü ışık veriyor.ancak sorun şu ki ışığı uzağa vurmuyor.25 metre civarına yere çok yoğun bir ışık vuruyor.ş.arası yolda nasıl uzunları açtığınızda tabelalar ve yol çizgileri parlar,bende o duruma kavuşamadım bir türlü.bu arada kısalarda xenon var.sizce neden olabilir böyle bir durum?varmı aynı dertten muzdarip?

far ayarı yaptır ve far yüksekliği en üst konumdayken yaptır bu far ayarını

o ampuller saten tavsiye edilmiyor gorus mesafesi kısa en iyisi zenon yaptır

o ampuller saten tavsiye edilmiyor gorus mesafesi kısa en iyisi zenon yaptır

öncelikle bilgi sahibi olalım.:good:

taktığım ampüller piyasada satılan en kuvvetli ışık veren halojenlerdendir.120 metre mesafeye vurabilen bir ampul bu.

bence kesinlikle far ayarı gerekiyor ve far ayarını far ayar düğmesi en alt konumdayken yaptır ben çok faydasını gördüm çok fark ediyor(mercekli cihazla yaptır)

corsa c nin farına mercekli far haricinde xenonda taksanız fayda etmez... dünyanın en berbat farları corsa c nin farları.. görüş açısından tabi... far testinde sonuncu oldu.. karşıdan geleni fazlasıyla rahatsız eden ama bi okadarda berbat aydınlatan bi far...

Geri