arkadaslar merhaba 2004 model corsa triptonik arabam var ve bir haftadır serviste, arabada geri vitesi takdıgım zaman ses gelıyor ve irkilme yapıp vuruyordu servise goturdum arkadaslar baktılar ve sanjımanın onndekı debriaj mekanizmasında yagın geldıgı borunun kırıldıgını soyledıler ve bu parcanın ayrı satılmadıgını komple mekanızmayla beraber satıldıgını, mekanızmanın degısmesı gerektıgını ve 1850 ytl masrafının oldugunu soyledıler daha sonra mekanızmayı soktuler debriyaj merkezini [kucuk bır parca} bana verdıler ve ben cıkma 150 ytl bulup servise verdım kırılan parcanın aynısı aynı seri numaralı parca bunu taktılar ve suan araba ne ılerı nede gerı gıdıyor servıstekı usta kafayı yıyecem dıyor yapamadılar cumartesı aradıgımda arastırdık sanjımanın ıcındekı havayı almak gerekıyomus dıyolar program atılacak dıyolar daha dogrusu onlarda bılmıyolar koskoca opel yetkılı servıs arabayı ne one nede gerı goturebılıyor yuruyen aracı yurumez duruma getırdıler bilgisi olan varsa neden bunu yapıyor veya dedıklerı gıbıyse havası nasıl alınacak bılen bırınden ogrenıp onlara anlatmaya calısacagım lutfen yardım