Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Opel ailesine yeni katıldım tabiki forumunuza da . Eşime 2. el bir 2002 model Opel Corsa Elegance OM aldım. Alırken ses sistemini kontrol etmedim radyo çalışıyordu, elimde CD vs olmadığı için de CD çaları deneyemedim. Ancak geçen gün bir kaç track hazırladım arabada dinlemek için CD Changer a yerleştirdim ancak tüm CD leri tek tek denedi ve sonra NO CD yazısı çıktı. Hemen her yolu denedim + ve - çeşitli pekçok CD hazırladım hatta mp3 bile
hazırladım ama nafile birtürlü NO CD yazısı gitmedi. Sanırım CD okuyucu arızalı hatta bir oto teypçi arkadaşa götürdüm temizlik filan yaptı ama nafile. Şimdi sizlerden ricam şu olacak sırf bunun için sistemi değiştirmeye karar verdim. Ses sisteminin yerine uyumlu olacak şekilde ne yapılabilir beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. 500-600 TL üzerinde bir harcama yapamam hatta daha aşağısı sizlerin önerileri çok daha anlamlı olacaktır. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Herkese kazasız belasız günler dilerim. Yolunuz da farınız da açık olsun.