corsa d

yıkık kentli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2 yılık corsa d kulanıcısı olarak bazı şıkayetlerım var 2008 model bı aracın icınde yeterı kadar aydınlatma yok koltuklar halen one arkaya cevırmelı portla ayarlanıyor 93 model dogan ve şahının bıle tek kolla ayarlanıyor severek aldım bazı şeylerı can sıkıcı

eski bir corsa d kullanıcasyım ben arabadan çook memnundun arabanın kıymetini bil bence harika bir araba okadar kusurları görmemezlikten gel canın sıkılmasın bence bu şikayetlerin hiç ama hiç önemli değil:) güle güle kullan

Kıymetini bil corsa c mi satıp clio aldım.Çok ekonomik ama olmuyor 1 seneye kalmaz tekrar opel'e dönerim inşallah..

dün arkadaşımın yeni ford fiestasına bindikten sonra corsama bir kez daha aşık oldum bence arabanın kıymetini bil söylediklerin olsa iyi olurdu tabi ama bence kafaya takacak şeyler değil

Aydınlatmaya kendiniz el atarak şikayetinizden kendiniz kurtulabilirsiniz.Koltuk konusunda Opel oldum olası çevirmeli yapıyor ki bence sağlam olanıda bu tip.Bu arada elektrikli olsa ne olur sanki hergün ayar yapıyoruz koltuğa:)

Saygılar...

arkadaşlar 2 yılık corsa d kulanıcısı olarak bazı şıkayetlerım var 2008 model bı aracın icınde yeterı kadar aydınlatma yok koltuklar halen one arkaya cevırmelı portla ayarlanıyor 93 model dogan ve şahının bıle tek kolla ayarlanıyor severek aldım bazı şeylerı can sıkıcı
aydınlatma konusu yetersiz bence de.ancak koltuk ayarının çevirmeli olması güzel.elektrikli olsa daha güzel olurdu.ama tek kolla ayarlanması pek hoş olmuyor.koltuğu biraz geri yatırmak isterken geriye doğru sırtüstü düşmek pek eğlenceli değil:D

dostum ben de corsa d kullanıcısıyım.aynı segmentte başka bir araca bin sonra aracına tekrar bin.aradaki farkı görürsün.ufak tefek sorunlar her araçta olur.

Geri