Corsa d Van mı Fiat Stilo Tek Kapı Dynamic Sky Window mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stilo'nun motorunun yakıtının şehir içinde çok diye hatırlıyorum.yoksa genel olarak memnunlardı.ama ben olsam fiat gp 1,4 tjet bakarım(motoru çok dayanıklı, yakıtı da iyi)

benım arkadasım bıur hevesle aldı stilo.Gayet guzelde aractı ama elektronık arızalarından olur olmaz cıkan, sogudu satmaya calıstı 2.ci elide malesef bravo gıbı cok olmayan bır arac.Takas ıle elınden cıkardı zarar ettı.

Dış görünüş ve donanım çok güzel. Fiyatları da çok uygun en pahalısı 18bin lira civarı ama içine binince kendimi bildiğin albea taksiye binmiş gibi hissetmiştim ben. Kullananlar çok memnun diye hatırlıyorum. Fiatın tek kötü yanı zaten atmosferik motorların yakıt tüketiminin fazlalığı. Bağla tüpü geç :D

Konu biraz eski ama fikir olsun diye yazayım,Stilo Fiat'ın ürettiği en kaliteli araçlardandır,Alfa Romeo ile aynı banttan çıktığını bir yerde okumuştum.Sanıldığının aksine Bursa'da üretilen Tofaş grubuyla hiç alakası yoktur,Benim aracım 2006 model 1.4 95 HP 6 ileri vites Active donanıma sahip.6 vites oluşu yakıt ekonomisini artırmış performans odaklı değil ama 1.4 araca göre performansı tatmin edici.Euro Ncap testinden 4 yıldız almış ve 2005 yılından sonra üretilenler güçlendirilmiştir.Active donanımda olan aracımda 4 havayastığı manuel klima ABS, City fonksiyonlu direksiyon, soğutmalı torpido,yol bilgisayarı ve ufak tefek ıvır zıvır birsürü özelliği var.Radyo teybin sesi hıza duyarlı olarak artıp azalıyor mesela,yağışlı havada Silecek açıksa eğer geri vitese taktığınızda arka silecek çalışıyor.40 km. hıza ulaşıldığında otomatik kapıları kilitliyor vs. vs. özelliler mevcut.Ben memnunum aracımdan, önceki aracım 97 Vectra CD ye göre tabiki performans ve yol tutuş açısından eksik ama Stilo zaten C sınıfı bir araç bunuda unutmamak lazım... Dynamic modelini alırsanız çok daha dolu araçlar ama o da 1.6 motorlarda var 1.6'larında yakıtı biraz fazla.Kısacası Stilo almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.bu fiyata alınabilecek en dolu araç... ;)

Geri