Corsa d Van mı Fiat Stilo Tek Kapı Dynamic Sky Window mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRAL

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
arkadaslar bi arkadasım corsa d van alcaktı bende düsündüm o paraya tek kapı cam tavan stilonun daha mantıklı olacağını düsündüm ama stilonun tek kapısı konusunda sadece katoloğunu okuyup özelliklerini okuyacak kadar bilgi sahibi olabildik 6airbag buzluklu torpido orjinal bass açılır cam tavan elektronik kliması olan bu araç hakkında daha net bilgisi olan varmı

motor ne panpa?

1,6 105 beygirmis hacı abiii

1.4 tjet bulsanız tadından yenmezde:Dklasik fiat işte:Dtak üpü yürü nolcak:D dh foruma bi bak ama Çato;)

motor olarak bilmiyorum ama özellik bakımından dolu bi araba stilo. corsadan daha güzel bi gorunusu var bence ama piyasası yok...

Corsa d SPORT olsa corsa derdim ama van modelini almak yerine stilo tercih etmeli :)

1.4 tjet bulsanız tadından yenmezde:Dklasik fiat işte:Dtak üpü yürü nolcak:D dh foruma bi bak ama Çato;)

yegende vardı t-jet g.punto, 120 hp standart arac, ufak bir yazılımla 150 hp oluverdi :)

valla o araç nedendir hiç tutulmadı, fiat üretimini erken sonlandırdı. iyice bi araştırmak lazım aracı

bizim arabaya bakmaya gelen birisinde vardı adam zonguldakta kullanmakta çok zorluk çekiyormuş süspansiyonu çok yumuşak ve altı çok alçak devamlı vuruyorum diyordu ama araç gırtlağına kadar dolu van almak yerine stilo çok iyi bir tercih olacaktır...

Geri