Corsa D Saat Ayar Sorunu

bugra_0101

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba

2013 Corsa D aldım kendime , saati ayarlıyorum yalnız saat kendi kendine otomatik olarak sürekli 1 saat geri alıyor kendini , ve saatin yanında küçük bir RDS simgesi çıkıyor nasıl çözücem bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar merhaba

2013 Corsa D aldım kendime , saati ayarlıyorum yalnız saat kendi kendine otomatik olarak sürekli 1 saat geri alıyor kendini , ve saatin yanında küçük bir RDS simgesi çıkıyor nasıl çözücem bilgisi olan var mı ?

Ben de sürekli ayarlıyorum ve hep 5-10 dakika geri kalıyor hep çözemedim

Yaz sati uygulamasına geçiyor sanırım..Otomatik saat ayarı gibi bir şeçenek varsa kapalı konuma getirin..

RDS radyo frekans yayınları ile ilgili. saat ayarını da radyo bilgi sisteminden çekip ayarlayabiliyormu Tam emin değilim. ama saat değişiyorsa muhtemelen öyledir.kapatmak için ayarlarına bi bakmak lazım

RDS yi kapatın. Radyo frekansından saat ayarı yapıyor olabilir. Bir de o şekilde deneyin.

Merhabalar. 2007 corsa aracımda d akü değişti. Dönüşe teyp saat ve tarih ayarı yapabiliyorum fakat araba görüşündeki büyük ekranda (anlık yakıt tüketimi, kalan km, saat tarih gösteren yerde) saat tarih ayarı yapamıyorum çünkü menüye girmiyor. Bilgis olan var mı acaba ?

Geri