Corsa d kumandadan far açma yardım !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faaruk59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

faaruk59

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar bende araniza yeni katıldım bir sorum olacakti 2010 OPEL CORSA 1.3 CDTİ ECOFLEX ESSENTİA C'MON ARACI YENİ ALDIM.. FOLLOW ME HOME VAR ARAÇTA FAKAT FORUMDA BİRAZ ARAŞTIRDIM KUMANDADAN FAR AÇMA OLAYİNİ TAM ANLAYAMADİM BU MODELDE YAPAN ARKADAŞLAR VAR İSE YARDIMCI OLABİLİRLERMİ ? KİMİ ARKADAŞ YAZMIŞ SİNYALLE SİLECEK KOLUNU AYNI ANDA ANAHTAR KONTAKTAYKEN ACIN MENÜDEN AYARLAYİN VS VS.. DENEDİM OLMADİ VEYA YAPAMADİM BİLEN ARKADAŞLAR VAR İSE BENİ AYDINLATSIN :) :)

Acma dugmesine 2 kez basarsaniz far acilir, basili tutarak beklerseniz camlar acilir / kapanir.

denedim onu olmuyor onu aktif etmek için birşey yapmak gerekmiyormu ?

Anahtar kontaga takılıyken sinyal kolu ve selektör kolunu kendinize doğru çektiğinizde 6 ayardan oluşan bir menü açılıyor. Tam hatırlamıyorum ama burdan aktifleştirme olabilir.

Anahtar kontaga takılıyken sinyal kolu ve selektör kolunu kendinize doğru çektiğinizde 6 ayardan oluşan bir menü açılıyor. Tam hatırlamıyorum ama burdan aktifleştirme olabilir.

altına menüleri ilave edeyim.
eski modellerde 6 yeni modellerde 7 adet menü var.
1- dış aydınlatma uzaktan kumanda ile açık
2- geri vitese takınca silecek çalışsın
3- hafif dokununca 3 kez sinyal verme
4- belirli hıza ulaşınca kapıları otomatik kilitleme
5- seçmeli kilit çözme (kumandaya basınca kapıların tamamının veya bir sefa basınca kapıların iki defa basınca tamamının açılması)
6- belirli km.de hız uyarısı (hız ayarlanabiliryor)
7- akustik ikaz ses seviyesi

Geri